Tenisový LEVEL UP maraton k Wimbledonu v SYNOTtipu (29. 6. – 10. 7. 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Tenisový LEVEL UP maraton k Wimbledonu v SYNOTtipu (29. 6. – 10. 7. 2022)


Sázková kancelář SYNOTtip nezůstává pozadu a také ona přichází s tematicky laděnou promoakcí k tenisovému svátku Wimbledonu. Na odměnu v LEVEL UP maratonu dosáhnou všichni, kteří vsadí alespoň ve třech po sobě jdoucích dnech. Platí zde ale jednoduchá úměra, že čím víckrát vsadíte, tím víc dostanete. Opravdoví vytrvalci si mohou přijít až na 1 200 BB!

Podmínky tenisového LEVEL UP maratonu

Nepropásněte tenisovou událost roku a vytrvejte v LEVEL UP maratonu až do konce! Od středy 29. 6. 2022 začíná v sázkové kanceláři SYNOTtip dvanáctidenní maraton, v jehož cíli si každý sázkař může přijít na pěknou sumu!

Oproti maratonu, na který jste ze Synotu byli zvyklí, tvůrci LEVEL UP upravili podmínky, aby dali šanci i takovým hráčům, kteří nestihnou začátek. Zapojit se tak můžete v podstatě kdykoli. Důležité je sázet minimálně tři dny pro získání odměny, což je 150 BB. A je jedno, jestli začnete hned první den nebo se zapojíte až v polovině. Samozřejmě čím déle sázíte, tím získáte větší odměnu. Vydržíte sázet celých 12 dnů? Tak to následně obdržíte 1 200 BB. Pokud ale jeden den přerušíte, začínáte od začátku.

A protože jde o akci tematickou, musí váš tiket obsahovat minimálně jednu příležitost z kategorie „tenis“.

Odměny za hokejový LEVEL UP maraton

  1. Termín akce 29. 6. – 10. 7. 2022
  2. Jakýkoliv AKO tiket v hodnotě alespoň 200 Kč (ne benefit body).
  3. Minimální kurz na tiketu 5. Tiket musí po vyhodnocení splňovat podmínky minimálního kurzu.
  4. Tiket musí obsahovat minimálně jednu příležitost z kategorie „tenis“.
  5. Hráč musí podat minimálně 3 tikety splňující podmínky pro získání minimální odměny. Pro získání maximální odměny musí hráč podat 12 tiketů splňující podmínky soutěže.
  6. Pokud jeden den vynecháte, začínáte od začátku.
  7. Do soutěže budou zařazené všechny tikety, bez ohledu na to, zda jsou výherní nebo nevýherní.
  8. Do akce se nezapočítávají cashout tikety.
  9. Veškeré odměny budou vyhodnoceny a následně připsány uživatelům na jejich konta nejdříve následující pracovní den po skončení akce.
  10. Odměny se nesčítají.