Šťastný lístek u MostBet vám může přičarovat Mercedes-Benz GLE AMG

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Šťastný lístek u MostBet vám může přičarovat Mercedes-Benz GLE AMG


Loterie „Šťastný lístek“, s níž přichází sázková kancelář MostBet je vaše šance na úspěch! Zúčastnit se může kdokoliv. Doplňte svůj účet během trvání promoakce a staňte se automaticky účastníkem rozsáhlého slosování, během kterého budou vylosovány neuvěřitelné ceny jako např. Mercedes-Benz GLE AMG, Mac Book Air, IPhone 12 Pro a mnoho FREEBETŮ.

Šťastný lístek

MostBet přichází s další ze svých bohatých promoakcí. V případě „šťastného lístku“ jde o loterii, která vyvrcholí 3. února 2022, tedy den před oficiálním zahájením zimní olympiády v Pekingu. Hlavním lákadlem bohaté tomboly je Mercedes-Benz GLE AMG.

Zúčastnit se „šťastného lístku“ může kdokoliv. Stačí doplnit svůj účet během trvání promoakce a automaticky se stáváte účstníkem rozsáhlého slosování. Za každý vklad totiž obdržíte šťastný lístek do loterie. Čím vyšší částka vkladu, tím více losů bude připsáno na váš účet. O vítězi rozhodne štěstěna, vy už ale víte, jak zvýšit své šance na úspěch!

Počet obdržených losů se odvíjí od výše vkladu

Provedením velkého vkladu zvýšíte své šance na výhru jedné z cen tím, že získáte více losů do loterie. Poměr počtu losů k výši vkladů můžete vidět v tabulce níže. Zároveň si také povšimněte, že hráči, kteří mají účet vedený v českých korunách, mají díky přepočtu 1 € = 20 CZK výhodu, protože nemusí vložit takovou sumu, jakou musí vložit sázkaři s účtem v eurech.

Počet lístku do promo akce Šťastný lístek u MostBet se odvíjí od výše vkladu

Pravidla a podmínky

  1. Celková doba trvání promoakce je od 6. 12. 2021 do 31. 1. 2022 včetně.
  2. K účasti na promoakci musí účastníci obdržet lístky, aby se mohli zúčastnit slosování o ceny.
  3. Losy lze získat doplněním herního účtu o částky v závislosti na měně herního účtu během období propagace. Každý den během trvání promoakce jsou účastníkovi za každé doplnění herního účtu přidělovány losy podle tabulky výše (příklad: vložíte 20 000 CZK a obdržíte 1 500 losů).
  4. Každý uživatel může vidět počet přidělených losů během trvání promoakce buď na stránce promoakce nebo v sekci „Můj účet“.
  5. Výherci promoakce jsou určeni náhodně ze všech majitelů losů.
  6. Šance každého účastníka jsou úměrné podílu jeho losů z celkového počtu losů všech účastníků.
  7. Výsledky promoakce a seznam výherců budou zveřejněny 03.02.2022 v 15:00 (časové pásmo UTC + 3).
  8. V rámci promoakce se losuje:
    Mercedes GLE
    MacBook
    iPhone 12 Pro - 10 ks.
    Freebet 1000 EUR - 2 ks.
    Freebet 100 EUR - 50 ks.
    Freebet 50 EUR - 100 ks.
  9. Jeden účastník může v rámci promoakce získat maximálně jednu výhru.
  10. Ceny promoakce jsou nepřenosné a nevyměnitelné. Výhru může získat pouze účastník, jehož údaje jsou uvedeny v účtu na stránce. Účastník odpovídá za správnost údajů uvedených v účtu.
  11. Kompletní podmínky a pravdila promoakce naleznete na webu MostBetu v sekci „AKCE“.

Vstupní bonus u MostBet