Soutěž Survivor u sázkových kanceláří Tipsport a Chance

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Soutěž Survivor u sázkových kanceláří Tipsport a Chance


K příležitosti 110. ročníku Australian Open si mnohé sázkové kanceláře připravily pro své sázkaře zajímavé promo akce. O maratonu Fortuny jsme vás již informovali, nyní vám představíme lákavou hru Survivor, s níž přichází společnosti Tipsport a Chance. Podstatou hry je správně tipnout postupujícího do dalšího kola v rámci tenisového pavouka. Účast v soutěži vás navíc nic nestojí.

Strategická soutěž Survivor

První Grand Slam sezony začíná v australském Melbourne už 17. ledna a vy si jej můžete okořenit dvěma strategickými soutěžemi – Survivorem! Tipujte, komu se zadaří v jednotlivých fázích mužské i ženské dvouhry tohoto prestižního podniku a postupujte blíže k cíli. Během všech kol je přitom možné jednoho hráče a hráčku zvolit pouze jednou.

A jaké odměny na hráče čekají? U mužské i ženské dvouhry je počáteční dotace 300 000 Netů! Za každého dalšího sázkaře, který se do Survivoru zapojí, se navíc dotace navýší o 5 Netů. Pokud tedy první kolo mužského singlu Survivoru natipuje celkem 20 000 soutěžících, přibude do banku dalších 100 000 Netů. Na nejúspěšnějšího hráče, který projde nejvíce koly (bude mít nejvíce úspěšných tipů), čeká až 400 000 Netů! V případě, že výherců bude více, cena se mezi ně spravedlivě rozdělí.

Vstupní bonus až 50 000 Kč u Tipsportu

Jak se Survivoru zúčastnit?

Survivor je zdarma a hraje se výhradně na webu/mobilní aplikaci a pro účast v něm stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

V mužském i ženském pavouku AO se odehraje celkem sedm kol. Do Survivoru se musíte zapojit ihned v prvních kolech obou dvouher, v průběhu soutěže už k tomu nedostanete příležitost.

Soutěžní princip je jednoduchý. Do dalšího kola vždy postoupí pouze úspěšní tipující. Vaším úkolem je si v každém kole mužského a ženského pavouku AO tipnout jednoho tenistu a jednu tenistku, kteří podle vás postoupí do další fáze. Daného hráče a hráčku už si ale v následujících kolech nebudete moct zvolit. Každého účastníka grandslamového turnaje si lze tedy vybrat pouze jednou. Pokud váš favorit/favoritka postoupí, jdete s ním/ní do dalšího kola i vy. Když vypadne, hra pro vás končí. Své tipy můžete libovolně upravovat do uzávěrky daných zápasů v rámci daného kola. V případě, že máte na aktuální kolo natipováno a duel vámi zvoleného tenisty/tenistky už začal, tak přetipovat již není možné.

200 Kč zdarma u Chance za registraci