Šéf Slavie Tvrdík bojuje s vážnou nemocí a musel podstoupit okamžitou operaci

Roman Mráz

Roman Mráz

Šéf Slavie Tvrdík bojuje s vážnou nemocí a musel podstoupit okamžitou operaci


Podle online portálu expres.cz se během běžné zdravotní prohlídky slávistického šéfa Jaroslava Tvrdíka přišlo na onkologický nález v jeho těle. Slávistický klub následně potvrdil informaci s tím, že se Tvrdík podrobil operaci a nyní ho čeká zhruba čtyřměsíční přestávka, než se uzdraví a bude moci opět vykonávat práci ve vedení pražského celku.

Postoupí slávisté pro svého šéfa až do finále?

Krutá zpráva ohledně nemoci Jaroslava Tvrdíka přišla pouhý den před odvetou s LASK Linec v Evropské konferenční lize. I když je v tomto případě sportovní výsledek podružný, slávisté budou zajisté chtít v Linci vyhrát a postoupit do další fáze, aby se jejich šéf lépe zotavil po středeční operaci.

Samotný Tvrdík se ke svému stavu, i s ohledem na rodinu, příliš vyjadřovat nechtěl. 

Jsem v nemocnici, ale nechci to komentovat, je to soukromá věc. Navíc je válka, kdy trpí mnohem více lidí než já.“

V otázce ohledně fotbalu byl již slávistický boss sdílnější a nepřímo také naznačil slávistickým fotbalistům, kam až by podle něj měli v pohárové evropě dojít. A nutno dodat, že v tom případě čeká Slavii ještě dlouhá cesta. Konečnou slávistickou zastávku by totiž Tvrdík rád viděl až ve finále.

Věřím ale, že pro mě kluci ve čtvrtek postoupí a bude to jízda až do finále.“

                                                         Slávistický boss Jaroslav Tvrdík s rodinou.                                        zdroj: extra.cz

Dcera počká se svatbou, až se otec uzdraví

K vážnému onemocnění Jaroslava Tvrdíka se vyjádřil také pražský klub prostřednictvím tiskového mluvčího Slavie Michala Býčka.

Předseda představenstva Jaroslav Tvrdík je po onkologickém operačním zákroku. Čeká ho zhruba čtyřměsíční pauza v pracovním procesu, chod klubu je podle dopředu nastavených procesů zajištěn. Celý klub a A-tým vyjadřují panu Tvrdíkovi v jeho důležitém zápase maximální podporu a v myslích jsme neustále s ním.“ 

Nepříznivá situace se dotkla také Tvrdíkovo nejbližší rodiny. Jeho dcera Jana zrušila plánovanou letní svatbu se slávistickým gólmanem Ondřejem Kolářem. Snoubenci chtějí počkat až bude otec Jany Tvrdíkové v pořádku, aby se mohl svatby také zúčastnit.

O vývoji kolem zdravotní situace slávistického šéfa vás budeme i nadále informovat.