Kameny Sazka aneb za pět korun a pět minut ve hře o miliony!

Kameny jsou nová online hazardní hra, konkrétně superrychlá loterie od gambling společnosti Sazka. Přestože vznikla relativně nedávno, a může se tedy zdát, že má nějaké mouchy, ve skutečnosti funguje bezvadně, zábavně a získala si velkou popularitu. Možná to bude i z toho důvodu, že jde o nástupce loterie kostky.

Pavel-Drahonovsky

Pavel-Drahonovsky

Kameny Sazka aneb za pět korun a pět minut ve hře o miliony!

Kameny jsou nová online hazardní hra, konkrétně superrychlá loterie od gambling společnosti Sazka. Přestože vznikla relativně nedávno, a může se tedy zdát, že má nějaké mouchy, ve skutečnosti funguje bezvadně, zábavně a získala si velkou popularitu. Možná to bude i z toho důvodu, že jde o nástupce loterie kostky.


Proč je loterie Sazka Kameny rychlá?

… Protože tuto loterii naleznete v sekci s tzv. rychlými loteriemi. A proč je umístěna mezi rychlými loteriemi? Jelikož losování probíhá každých pět minut. To už je jen krůček k okamžité loterii. (Neboť stírání výherního losu vám zabere alespoň chvílí, není „okamžité“.)

Sazka loterie Kameny

Kde hrát loterii Kameny?

Sazka loterie Kameny je pochopitelně dostupná na hazardním portále Sazka, konkrétně v záložce Loterie (nad Losy).

Proč loterii vyzkoušet ještě dnes? Sazka vám totiž nabízí velkorysý bonus v hodnotě 200 Kč za pouhou registraci. Neděláme si legraci! A co je nejlepší? Peníze totiž můžete využít jakkoli.

Sazka loterie Kameny

Liší se Sazka Kameny od dalších loterií?

Jednoznačné ano. Jednou z odlišností je již zmíněná svižnost. Avšak pravděpodobně nejvýraznější rozdíl představuje to, co hráči na Sazka kamenech tipují. V „klasických“ loteriích  typu Šťastných 10, Extra Renta, Sportka či Rychlé Kačky jsou předmětem tipů později vylosovaná čísla. Zato v této loterii kameny reprezentují pouze číselné kombinace a jejich součty.

Výše uvedená specifika činí loterii Kameny zajímavou. Stačí pohled na ikony kamenů, aby vám došlo, že zde vás čeká jedinečný herní zážitek.

Pravidla hry Sazka kameny online

Sazka Kameny se nesou v duchu snadnosti. (Což není špatné, ostatně v jednoduchosti je krása, že?) Sázení si nastavujete pohodlně v jednotlivých krocích…

Postup sázky na kameny

Čísla: V prvé řadě v loterii Kameny tipujete kombinace (neboli součet) losovaného šestičíslí označené číslem. Hrač smí zahrnout do svého výběru více možností. Dejme příklad: v případě vylosování následujících čísel: 1, 2, 3, 4, 5 a 6 … se výherním číslem stane 21 (součet).

Kombinace čísel: Zde jde o tipování kombinací losovaného šestičíslí označené názvem. Hráč může označit vícero typů kombinací. Stejně tak lze označit současně čísla i kombinace.

Počet slosování loterie Sazka Kameny: Nyní si hráč určí počet slosování, jichž se má zájem zúčastnit. Nejvyšší možná délka činí 34 slosování.

Výše sázky: Zvolte si výši sázky na Sazka Kameny, jíž máte zájem vložit do hry, případně do každého slosování. Tato výše platí pro každou vybranou volbu (kombinaci nebo číslo). Možná vás zajímá následující otázka…

Sazka loterie Kameny

Jaké jsou sázkové limity v Sazka Kamenech?

Pakliže jde o minimální sázku, hráč může vložit do jednoho kola Sazka Kamenů pouhopouhých pět korun. Na druhé straně, což bude zajímat high rollery, maximální sázka činí 100 Kč.

Šance na výhru Sazka Kamenů?

Pravděpodobnost výhry v Sazka Kamenech odpovídá 1:46646. Přestože se nejedná zrovna o působivou šanci, je třeba si uvědomit, že odkazuje na maximální možnou výhru, která dosahuje úctyhodných 2,5 milionů Kč!

Logicky, stejně jako u ostatních loterií, platí, že šance na výhru vykazuje nepřímou úměru k výši výhry.

Lze považovat maximální výhru v Sazka Kamenech za vysokou?

Děláte si legraci? Pokud vám dva a půl mega nestačí, pak se pravděpodobně nespokojíte jen tak s nějakou loterií. Věřte, že tato loterijní hra spadá mezi špičku loterií v aspektu maximální výhry.

Kdy si hráč může vsadit do losování loterie Kameny Sazka?

Losování probíhá každých pět minut. Vsadit a zjistit výsledek lze tedy při každé volné chvilce během dne.

Kameny jsou losovány pomocí profesionálního softwaru, takzvaného generátoru náhodných čísel. Tento program zcela náhodně vybírá čísla v různém pořadí, a to vždy v rozmezí 1 6. Navzdory rychlosti loterie, každé losování podléhá notářskému i státnímu dozoru. Ano, počítáte správně: notář musí každý den dohlížet na bezmála 300 losování.

Sazka loterie Kameny

Jaké výhody má loterie Sazka kameny?

  • Losování probíhá co 5 minut
  • Pro sázení lze využít SAZKAmobil
  • Jedinečná koncepce
  • Pravidla pochopitelná za minutku
  • Propojené se Sazka aplikací
  • Naprosto jednoduchá a rychlá kontrola výsledků
  • Tabulka výher vytesaná do skály (pevně stanovená)
  • Maximální výhra sahající téměř do nebes

Hodnocení Sazka kamenů 9/10

Náš hazardní portál Sázení online se soustředí téměř výhradně na svět online casin, kurzového sázení a eSportu. Proto nejsme schopni fundovaně hodnotit loterii Sazka Kameny. Avšak nějaký názor přeci jen máme, tak vám třeba pomůže při rozhodování, zda hrát tuto online Sazka hru.

Osobně jsme si párkrát vsadili a můžeme vám říci, že jsme se rozhodně nenudili. Nejvíce jsme siam této loterii oblíbili rychlé losování, díky němuž jsme stále zůstali takzvaně ve hře, zaplaveni adrenalinem. U většiny ostatních loterií může nudit zdlouhavé čekání na výsledek a štvát nemožnost rychle zkusit další kombinaci čísel.

Logika hry se markantně liší od všech produktů Sazky, s nimiž jsme doposud měli tu čest. Tato deviace je přitom pozitivní.

Palec nahoru

Pokud byste se rozhodli „hodit“ Sazka Kameny, jistě vás bude zajímat, jak zjistit, jak (jste) dopadli. Proto se v další sekci podíváme na to, jak zjistit výsledky Sazka Kameny loterie.

Sazka loterie Kameny

Sazka Kameny výsledky – jak na kontrolu?

Ke kontrole této okamžité loterie můžete využít hned několik cest...

První možností je vypravit se na webovou stránku Sazka loterií, což je podle našeho mínění nejlepší varianta, neboť cestu vám bude lemovat 200 Kč zdarma v podobě Sazka bonusu.

Výsledky všech loterijních her, provozovaných tímto hazardním gigantem, jsou k dispozici pod žlutým tlačítkem s názvem „Zkontrolovat sázku“. Toto tlačítko máte možnost najít u každé loterie. V novém okně vyplníte číslo slosování a další parametry vašeho tiketu. Poté scrollujte do spodní části stránky, kde naleznete tlačítko s označením (opět) „Zkontrolovat sázku“.

Další možnost kontroly tiketu Kamenů spočívá v přihlášení do vašeho herního konta na hazardním portále Sazka. Následně stačí vpravo nahoře kliknout na „Moje sázky“. Nové okno vám odhalí nejen již vyhodnocené sázky, ale i ty stále aktivní.