Sázíte u 20Bet? Profitujte z VIP programu pro sázkaře

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Sázíte u 20Bet? Profitujte z VIP programu pro sázkaře


Sázková kancelář 20Bet patří mezi našimi čtenáři po právu mezi nejoblíbenější. Nejen, že se pyšní rozsáhlou nabídkou a nadstandardní kurzovou hladinou, mezi její výhody patří i zajímavý bonusový program, který je sázkařům k dispozici. V jednom z našich předchozích článků jsme vás informovali o pravidelném sobotním free betu, dnes se zaměříme na VIP program.

130 000 Kč navíc díky VIP programu!

VIP program věnovaný sázkařům se u 20Bet skládá celkem ze šesti úrovní. Pro účast na něm se nemusíte nikde registrovat, aktivuje se automaticky. Po vstupu do programu jste na 1. úrovni. Program funguje na měsíční bázi, tzn. že každý nový měsíc se resetuje a vy začínáte na nejnižší úrovni a postupně zdoláváte další levely. 

Pro účast na VIP programu je důležité vědět, jak přesně funguje. Každý sázkař sbírá tzv. CP body, které dostává za sázky. CP body jsou připisovány v poměru 1 CP bod za každých vsazených 50 Kč / 2 € / 2 USD (či poměrově v dalších dostupných měnách – více o akceptovaných měnách se dozvíte v naší recenzi) s minimálním kurzem 1.30!

Odměna za postup na vyšší level

Po přechodu na vyšší úroveň navíc každý sázkař obdrží bonusové CP body, a to podle následujícího pravidla:

  • Za přechod na 2. úroveň: + 200 CP
  • Za přechod na 3. úroveň: + 2 000 CP
  • Za přechod na 4. úroveň: + 10 000 CP
  • Za přechod na 5. úroveň: + 40 000 CP
  • Za přechod na 6. úroveň: + 250 000 CP

VIP program pro sázkaře v sázkové kanceláři 20Bet

Směna CP bodů za free bet

Na začátku nového kalendářního měsíce jsou úrovně resetovány a nasbírané CP body za uplynulý měsíc jsou přesunuty na bonusový zůstatek, který lze přeměnit na free bet v poměru 25 Kč za každých 100 CP.

Free bet musíte využít do 5 dnů! Výhry z free betu budou připsány na váš hlavní zůstatek.

Pokud ještě nemáte u sázkové kanceláře 20Bet účet, je nejvyšší čas to změnit. Registrace je intuitivní a zabere maximálně pár minut.