Sázkaři, nemáte dost bonusů? Spěchejte do Sportazy

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Sázkaři, nemáte dost bonusů? Spěchejte do Sportazy


Moc dobře víme, že jste stejně jako my lačni po bonusech, a proto nám dělá nesmírnou radost představit vám naši partnerskou sázkovou kancelář Sportazu, v níž se to zajímavými promoakcemi jenom hemží. Pečlivě si prostudujte, jaké bonusy na vás u Sportazy čekají.

100% bonus za váš první vklad do výše až 2 500 Kč / 100 €

Prvním krokem k získání skvělého vstupního bonusu je úspěšná registrace, která vám zabere sotva pár minut. Jako nově registrovaný sázkař máte k dispozici 100% bonus k vašemu prvnímu vkladu, a to až do výše 2 500 Kč, popř. 100 €. Abyste se pro bonus kvalifikovali, musíte nejprve výši vašeho prvního vkladu jedenkrát (1x) prosázet sázkami s min. kurzem 1.50.

Po připsání bonusu stačí splnit několik jednoduchých podmínek. Dejte si pozor, jestli ke vkladu prostředků do sázkových kanceláří používáte Skrill nebo Neteller, právě v takovém případě byste totiž o nárok na bonus přišli. 

Vstupní bonus u Sportazy

 

50% reload bonus až do výše 12 500 Kč / 500 €

Vstupním bonusem to teprve začíná. Pravidelní sázkaři si mohou přilepšit každý týden! Stačí splnit podmínky fantastického 50% reload bonusu a odměna až do výše 12 500 Kč / 500 € může být vaše.

Reload bonus je vázán k vašemu prvnímu vkladu v týdnu a podmínka pro jeho kvalifikování je stejná jako v případě vstupního bonusu, tedy jedno (1x) prosázení vkladu sázkami s min. kurzem 1.50.

Tento skvělý bonus nenabízí jenom Sportaza, ale i sázkové kanceláře Powbet, FEZbet, Librabet a Rabona. Více informací o tomto pravidelném reloadu naleznete v našem článku Znáte skvělý týdenní reload bonus do výše 500 € u našich partnerských sázkových kanceláří?

10% Accumulator boost

Na své si u Sportazy přijdou i zarytí zastánci „akovek“. Právě pro ně je připraveno 10% navýšení výhry v rámci promoakce zvané Accumulator boost.

Podstatou této akce je navýšení vaší výhry u AKO tiketu, a to o rovných 10 %! Aby se sázkař mohl účastnit této promoakce, musí podat AKO sázku s minimálně třemi příležitostmi (každá v min. kurzu 1.80). V případě, že bude tiket výherní, obdrží sázkař dodatečnou 10% výhru (počítáno z celkové výhry).  

Chcete cashback? Žádný problém

V týdnu se vám moc nedařilo a nějaké peníze jste prohráli? Nepropadejte panice! Díky cashback bonusu můžete část ztraceného obnosu získat zpět.

Každý sázkař má nárok na 10% cashback z celkových týdenních ztrát. Celková výše ztrát je definována jako celková výše sázek mínus (-) celková výše výher mínus (-) připsaná výše bonusů a výběrů mínus (-) výše aktuálního zůstatku v době požádání o cashback.

Kvalifikační období této promoakce je od pondělí (00:01) do neděle (23:59). Minimální cashback, o který lze zažádat, je 500 Kč / 20 €, popř. ekvivalent v jiné měně, maximální cashback je 12 500 Kč / 500 €.

Získejte 10 % ve formě cashbacku zpět

Cashback obdržíte ve formě bonusu a před výběrem ho musíte min. třikrát (3x) protočit. Cashback bonus je k dispozici sázkaři jednou týdně. O bonus nelze požádat, pokud existuje aktivní požadavek na výběr. O bonus musít sázkař zažádat prostřednictvím live chatu nebo na mailu support@sportaza.com.

Příležitostné free bety

Výše zmíněnými bonusovými nabídkami to nekončí. Sportaza totiž nabízí i mnoho příležitostných free betů, o kterých bývají sázkaři informováni prostřednictvím e-mailu. Radíme vám také pravidelně nahlížet do sekce „Promotions“.

Těšit se můžete např. na free bety k fotbalovým akcím jako jsou zápasy Ligy mistrů, Evropské ligy, kvalifikace na MS apod. Tenisové sázkaře potěší bonusové nabídky ke Grand Slamům atd.