S Wimbledonem se vrací populární soutěž Survivor

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

S Wimbledonem se vrací populární soutěž Survivor


Velký tenisový svátek Wimbledon startuje na anglických kurtech již v pondělí 27. června a sázkové kanceláře Tipsport a Chance si pro své sázkaře připravily populárního Survivora. Stejně jako v případě Survivora k French Open je podstatou hry správně tipnout postupujícícho do dalšího kola v rámci tenisového pavouka. Účast v soutěži vás nic nestojí.

Survivor Wimbledon 2022

Roland Garros začíná na travnatých dvorcích v All England Clubu v pondělí 27. června a vy si jej můžete okořenit dvěma strategickými soutěžemi – Survivorem! Tipujte, komu se zadaří v jednotlivých fázích mužské i ženské dvouhry tohoto prestižního podniku a postupujte blíže k cíli. Během všech kol je přitom možné jednoho hráče a hráčku zvolit pouze jednou.

A jaké odměny na hráče čekají? U mužské dvouhry Survivoru je počáteční dotace 700 000 Netů, u ženské 10 000 Netů. Za každého člena největší sázkařské komunity, který se zapojí do mužského singlu Survivoru, se navíc dotace navýší o 1 Net. V případě ženského singlu o 25 Netů.

Příklad? První kolo mužské dvouhry Survivoru natipuje 30 000 soutěžících. Nejúspěšnější tipující, který projde nejvíce koly (bude mít nejvíce úspěšných tipů), tak získá až 730 tisíc Netů! V případě, že výherců bude více, cena se mezi ně rozdělí.

500 Kč za registraci zdarma

Jak se Survivoru zúčastnit?

Survivor je zdarma a hraje se výhradně na webu/mobilní aplikaci a pro účast v něm stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance.

V mužském i ženském pavouku Wimbledonu se odehraje celkem sedm kol. Do Survivoru se musíte zapojit ihned v prvních kolech obou dvouher, v průběhu soutěže už k tomu nedostanete příležitost.

Soutěžní princip je jednoduchý. Do dalšího kola vždy postoupí pouze úspěšní tipující. Vaším úkolem je si v každém kole mužského a ženského pavouku tipnout jednoho tenistu a jednu tenistku, kteří podle vás postoupí do další fáze. Daného hráče a hráčku už si ale v následujících kolech nebudete moct zvolit. Každého účastníka grandslamového turnaje si lze tedy vybrat pouze jednou. Pokud váš favorit/favoritka postoupí, jdete s ním/ní do dalšího kola i vy. Když vypadne, hra pro vás končí. Své tipy můžete libovolně upravovat do uzávěrky daných zápasů v rámci daného kola. V případě, že máte na aktuální kolo natipováno a duel vámi zvoleného tenisty/tenistky už začal, tak přetipovat již není možné.

Tipovat lze i kolo dopředu, pokud už v něm jsou vypsané zápasy. Jestliže vám ale nevyjde kolo aktuální, tip na následující kolo se zruší.

Ilustrativní příklad

Ze zápasů úvodního kola singlistů se mi zamlouvá postup Grigora Dimitrova. V prvním kole tak tipuji Bulhara. Uspěl? Jdu dál. Ve druhém kole ukazuji na Alexe Zvereva (Dimitrova zvolit nemůžu, protože jsem ho tipoval v kole prvním). Opět trefa do černého? Super, čeká mě 3. kolo. V něm se mi líbí Dominic Thiem. Další zásah.

Následuje osmifinále, čtvrtfinále a semifinále. Z účastníků fáze TOP 4 ve složení Daniil Medveděv, Stefanos Tsitsipas, Rafael Nadal a Carlos Alcaraz si vybírám Rafu. Trefa! Teď už jen zbývá určit vítěze finále mezi Tsitsipasem a Nadalem. A tady je to pro mě jasné, klikám na řeckého borce (Španěla tipovat nemůžu, „využil“ jsem ho v semifinále).

200 Kč zdarma u Chance za registraci

Jak je vidět z uvedeného příkladu, je zapotřebí jisté dávky prozíravosti. Dívat se dopředu a své top favority si „šetřit“ do pozdější fáze soutěže/turnaje. Kdo bude v semifinále? Kdo by to mohl celé vyhrát (abych si daného tenistu–budoucího vítěze vybral právě až v klíčové bitvě o titul a ne dříve)?

Když se vám stane, že už nemůžete nikoho tipovat, protože jste všechny tenisty zahráli v minulých kolech, počítá se vám součet úspěšných tipů. Pokud tedy nemůžete tipovat finále, máte šest úspěšných tipů. A pokud nebude mít nikdo více, získáváte podíl.

A kde tedy hrát? Obě soutěžní stránky najdete po přihlášení na herní konto v záložce „SOUTĚŽE“ (a to i v nativní aplikaci v sekci „MŮŽU HRÁT“). Po natipování však chvilku potrvá, než se soutěžní dlaždice aktualizuje a přesune se do sekce „ÚČASTNÍM SE“. Tipovat můžete i z detailu zápasů k Wimbledonu (záložka „SURVIVOR“).