Rusko: hazardní zóna v Primorye

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

Rusko: hazardní zóna v Primorye


Hazardní hry v Rusku jsou povolené pouze v některých oblastech, proto se tato zábava soustřeďuje na konkrétní místa. Vzniknou tak má v Primorye (či Primorsky krai) obrovský komplex s názvem „Integrated Entertainment Zone“ (česky Integrovaná zábavní zóna). Celý projekt vyjde na 80 miliard rublů (cca 26 miliard českých korun), a má investory po celém světě. Rusko si od komplexu slibuje především turistický ruch – mají zde být vystaveny luxusní hotely.

Do roku 2023 zde má být spuštěno celkem 11 casin. Některá casina budou v provozu již tento rok. Jediné zatím fungující casino v této zóně je Tigre de Cristal. Název Tigre de Cristal ve francouzštině znamená „křišťálový tygr“, kde tygr představuje Dálný východ, a křišťál symbolizuje průhlednost, otevřenost a poctivost v oblasti hazardních her. Atmosféra je zde opravdu mocná - 300 různých výherních automatů od firem jako je např. Novomatic, Spielo a Merkur, a 50 hracích stolů pro poker, ruletu, Blackjack, Baccarat a další. Samozřejmostí jsou luxusní restaurace, bar a pětihvězdičkový hotel. O zábavu se navíc postará mnoho různých speciálních akcí.

Výherní automaty

Je to do budoucna rozhodně zajímavý tip na dovolenou okořeněnou hazardem. Do té doby tu však máme různá online casina, a to i v podobě live casina. Atmosféra je podobná, a nemusíme ani opustit teplo domova.