Ronaldovi ujely nervy po zápase s Evertonem. Vyrval fanouškovi mobil z ruky

Roman Mráz

Roman Mráz

Ronaldovi ujely nervy po zápase s Evertonem. Vyrval fanouškovi mobil z ruky


Incident se stal při odchodu hráčů ze hřiště po prohraném zápase Manchesteru United na hřišti Evertonu. Pokopaný a kulhající Ronaldo si cestou do šatny vylil frustraci na jednom z fanoušků, kterému vyrazil z ruky mobil. Za incident se následně portugalská hvězda sice omluvila, ale případem se bude ještě zabývat Ronaldovo klubový chlebodárce.

Pozápasová omluva fanouškovi a pozvání na Old Trafford

Anglický velkoklub má po lednovém napadení Masona Greenwooda další nepříjemnost týkající se nepřijatelného chování jednoho z jeho hráčů. Tentokrát se provinil Cristiano Ronaldo, který napadl při odchodu ze hřiště fanouška, kterému vytrhl mobil z ruky.

Portugalský útočník po zápase sice přispěchal na sociálních sítích s omluvou, přesto podobné chování nemůže být akceptovatelné, zvlášť u hráče Ronaldovo formátu, který je vzorem pro tisíce, možná miliony dětí

Není snadné vypořádat se s emocemi v těžkých chvílích, jako byla ta, do níž jsme se dostali. Přesto musíme být vždy ohleduplní, trpěliví a jít příkladem všem mladým fanouškům, kteří milují krásnou hru. Rád bych se proto omluvil za svůj výpad. Pokud to bude možné, rád bych toho fanouška pozval na zápas na Old Trafford."

Pozápasový incident Ronalda:

Matka napadeného chlapce je šokována z chování CR7

Chování Ronalda, který dokončil zápas značně pokopaný, odsoudila na facebooku i matka chlapce, kterému Portugalec vytrhl mobil z ruky.

Nemohu uvěřit, že něco takového říkám, ale Ronaldo vyrval mému synovi telefon z ruky a praštil s ním o zem. Jsem šokována, že si profesionální fotbalista může něco takového dovolit k dítěti. Vždyť i on sám je otcem, jak by se mu asi líbilo, kdyby to samé někdo udělal jeho potomkovi?"

Vzteklá reakce Ronalda po zápase s Evertonem je vlastně jen vyústěním situace v Manchesteru, který kráčí v posledních týdnech od jednoho nezdaru k druhému. Anglický klub už stihl vypadnout z Ligy mistrů, kde nestačil na Atletico Madrid. A doma v Premier League to není o nic lepší. Rangnickovo svěřenci vyhráli jediné utkání z pěti posledních a momentálně jsou až na sedmém nepohárovém místě.