Ronaldo utnul spekulace o nespokojenosti hattrickem do sítě Spurs


V zápase 29. kola anglické Premier league se do sestavy Reds vrátil Cristiano Ronaldo a svým hattrickem nasměroval Manchester k vítězství 3:2 nad Tottenhamem Hotspurs. Podle trenéra Ralfa Ragnicka podal Ronaldo nejlepší výkon za dobu, co je německý kouč u kormidla týmu. Portugalský fotbalista tak rázně odpověděl na spekulace o jeho údajné nespokojenosti, které se vyrojily po minulém zápase proti City, do kterého Ronaldo nenastoupil.

Hattrickem dotáhl Reds k výhře

Když minulý víkend chyběl Ronaldo v důležitém a prestižním derby proti Manchesteru City, objevily se v britských médiích spekulace o napjatém vztahu mezi portugalským fotbalistou a trenérem Ragnickem, který měl v plánu údajně nechat Ronalda pouze na lavičce náhradníků. Oficiálnímu vyjádření United o Ronaldově zranění příliš něvěřila ani klubová legenda Roy Keane.

V sobotním zápase proti Hotspurs už však mistr Evropy z roku 2016 v základní sestavě nechyběl a skvělým výkonem dovedl rudé ďábly k výhře. Na hřišti strávil portugalský šutér 82 minut a vstřelil všechny góly svého týmu.

Šlo už o jeho devětačtyřicátý klubový hattrick v kariéře. Možná trochu překvapivě to byl ale teprve druhý v dresu Manchesteru, za který Portugalec nastupoval už v letech 2004-09.

Ronaldův hattrick zajistil United výhru 3:2:

Výkon potěšil i Rangnicka

Nadmíru spokojený s výkonem Ronalda byl po zápase německý trenér Ralf Rangnick, který nešetřil chválou na adresu portugalského útočníka.

"Byl to jeho nejlepší výkon od chvíle, co jsem tady. Ve čtvrtek byl na tréninku v pořádku, takže jsem se rozhodl, že nastoupí od začátku. Byl to od něj i od zbytku týmu fantastický výkon. Ale zase to dokáže jen ve spolupráci s týmem. Byl to výborný výkon. Nešlo jen o ty tři góly, ale i jak byl kompletní součástí týmů."

K spekulacím z minulého týdne ohledně Ronaldovo situace v klubu se po zápase s Tottenhamem vyjádřil také francouzský reprezentant Paul Pogba, který odehrál proti Spurs celý zápas.

"Když máte v týmu nejlepšího útočníka historie, nemůže to být problém. Znovu ukázal, proč je Cristianem Ronaldem. Myslím, že Cristiana každý zná a netřeba o něm víc mluvit. V posledním duelu nehrál, ale teď se vrátil a dal tři góly. On i tým podali brilantní výkon."