PSG od léta bez svého hvězdného tria? Podle deníku Marca je to možné

Roman Mráz

Roman Mráz

PSG od léta bez svého hvězdného tria? Podle deníku Marca je to možné


V létě by mohli v pařížském dresu skončit ofenzivní hvězdy Mbappé, Messi i Neymar. Informace o problémech v kabině PSG přinesl španělský deník Marca s odvoláním na francouzského novináře Daniela Riola. Podle něj se francouzský celek nachází po vyřazení z Ligy mistrů v personální krizi nejen mezi samotnými hráči, ale i v klubovém vedení.

Brzký konec v LM, nedaří se ani v Ligue 1

Před pár týdny jsme přinesli našim čtenářům informaci o snaze PSG udržet svůj ofenzivní klenot Mbappého, když nabídlo francouzskému reprezentantovi astronomickou smlouvu na dva roky ve výši 50 mil. eur. Od té doby to však jde s pařížským celkem od desíti k pěti a hrozí, že mu v létě odejde i jihoamerické duo Messi s Nemyarem.

Nečekané vyřazení z osmifinále Ligy mistrů od Realu Madrid se zřejmě podepsalo na hráčském rozpoložení a PSG klopýtá i v domácí Ligue 1, ve které francouzský celek zvítězil v jediném utkání z posledních tří zápasů.

V nedělním zápase 29. kola utrpěl PSG debakl na půdě Monaka 0:3 a nutno říct, že výkon hostů měl daleko do stavu optimálního. Domácí titul by mu při náskoku 12 bodů na druhý Olympique Marseille sice už zřejmě neměl utéct, přesto má situace v Paříži daleko do sluncem zalité pohody.

Opustí PSG Neymar, Messi s Mbappem?

zdroj: www.onzemondial.com

Neymar čelí kritice a kabina PSG v rozkladu

Podle francouzského novináře Daniela Riola se nyní PSG nachází ve stavu apatie napříč celým klubem, počínaje hvězdami Messim, či Neymarem až po samotné klubové vedení. Bídný přístup k fotbalu má údajně především Brazilec Neymar, který poslední dobou schytává kritiku od pařížských fanoušků za svojí laxnost a životosprávu.

Neymar už trénuje jen minimálně, k přípravě přijíždí v žalostném stavu, téměř opilý."

Fanoušky nezajímají jeho zas..né blbinky ani jeho dokument na Netflixu. Nejlepší by bylo mu podepsat šek a nechat ho jít. Klubu hrozně ubližuje, ničí ho."

O Nemyara by podle britských médií měly mít zájem kluby z Premier League, konkrétně Newcastle a Manchester City. Další z hvězd hrající za pařížský celek Argentinec Messi pro změnu údajně přemýšlí o tom, že by se vrátil v létě zpět do Barcelony.

A to zřejmě nejsou jediné problémy uvnitř PSG. Deník L'Equipe přišel s informací, že je kabina paříského celku rozdělena na francouzsky a španělsky mluvící část. Zdá se tedy, že následující týdny a měsíce budou v Paříži cokoliv, jen ne nezáživné a nudné. O situaci uvnitř klubu vás budeme i nadále informovat na našem webu.