Proč založit účet u 22Bet? Co třeba kvůli vysokému bonusu!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Proč založit účet u 22Bet? Co třeba kvůli vysokému bonusu!


V sázkové kanceláři 22Bet mají noví sázkaři o motivaci postaráno. K prvnímu vkladu, který sázkař provede, je totiž populární bookmaker připraven přidat 100 % až do výše 3 000 Kč ze svého. A to už stojí za registraci, co říkáte?

Vstupní bonus na sportovní sázky až do 3 000 Kč

Jednou z výhod sázkové kanceláře 22Bet (kompletní recenze 22Bet), kterou ocení všichni čeští sázkaři, je možnost vedení účtu v českých korunách. Proto také můžete čerpat bonus pro nové sázkaře v české měně.

Vstříc českým sázkařům jde společnost i českou jazykovou mutací webu. Na jednu věc si ovšem dávejte pozor! Pokud máte jako výchozí jazyk v sázkové kanceláři nastavenou češtinu, mohou být vypsané sázky trochu zmatečné. Je to právě překladem do češtiny. Aby se vám tedy nestalo, že budete sázet na něco jiného, než ve skutečnosti chcete.

Podmínky bonusu pro nově registrované hráče nejsou nijak složité, je ovšem zapotřebí protočit bonus na AKO sázkách.

Podmínky vstupního bonusu:

  1. Bonus je ve 100% výši vašeho prvního vkladu až do 3 000 Kč / 122 €.
  2. Minimální vklad pro získání bonusu je 25 Kč / 1 €.
  3. Bonus je automaticky připsán po provedení prvního vkladu.
  4. Výběr prostředků ze sázkařského účtu bude možný až po splnění bonusových podmínek.
  5. Před výběrem bonusu je potřeba ho pětkrát (5x) protočit na AKO sázkách s min. třemi (3) příležitostmi na tiketu s min. kurzem 1,40 pro každou příležitost.
  6. Sázky vyhodonocené jako VOID se do protočení nezapočítávají.
  7. Pro kryptoměny bonus neplatí.
  8. Bonus musí být protočen do 7 dnů od připsání.
  9. Jestliže bonus není protočen do 7 dnů od jeho připsání, veškeré bonusy a výhry vzniklé z bonusové částky zaniknou.
  10. Tuto nabídku nelze využít zároveň s jinou promoakcí.
  11. V případě podezření, že uživatel hraje nepoctivě nebo používá strategie, které jsou podle názoru společnosti podvodné a také v případě zneužití bonusových prostředků, má sázková kancelář 22bet právo vůči takovým hráčům zrušit bonus bez vysvětlení příčin. 
  12. Kompletní pravidla bonus naleznete v sekci bonusů na webu 22Bet.

Vstupní bonus u 22bet

22Bet je znám svoji širokou nabídkou sportů, která zahrnuje sporty, o nichž mnoho českých sázkařů nemá nejmenší tušení, že existují. Vsadit si můžete např. na kabaddi, vzdušný hokej či závody na loďkách.

Bookmakeři z 22Bet se nevyhýbají ani velmi okrajovým ligám a turnajům. Potěšující je rovněž široký výběr vedlejších sázek, jež jsou k jednotlivým utkáním vypisovány. Kromě sportů si u 22Bet vsadíte i na počasí či politické a kulturní dění

Pro milovníky bonusů máme ještě jednu výbornou zprávu. U 22Bet si kromě vstupního bonusu můžete přijít i na pravidelný páteční reload bonus až do výše 2 500 Kč

V případě, že jste spíše casínoví nadšenci, máme pro vás dobrou zprávu, 22Bet disponuje i online casinem. Podrobnou recenzi online casina 22Bet najdete zde.

Přečtěte také si, jak na registraci a přihlášení v 22Bet online casinu.

❗​ Důležité info: Pokud k sázení používáte desktopovou verzi, budete se muset přihlašovat přes VPN! Je to tím, že je web 22Bet na českém území blokován. Na mobilu jede vše bez problémů. ❗​