Premier Sport 2 | Sportovní TV kanál

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Premier Sport 2 | Sportovní TV kanál


Sportovní kanály Premier Sport lákají od nové sezóny 2022/23 především na fotbalovou Ligu mistrů, nejlepší orgaznizaci bojových sportů UFC a zámořské soutěže NFL a MLB. V nabídce toho však najdete mnohem více. Premier Sport 1 vzniká v zázemí společnosti DIGI Slovakia v Bratislavě a mladší Premier Sport 2 vzniká v redakci O2 TV Sport v Praze.

Vstupní bonus u 888Starz

Co sledovat na Premier Sport 2

Kanály Premier Sport 1 a Premier Sport 2 měli fanoušci v minulých letech spjaty především s nejkvalitnějšími fotbalovými soutěžemi na planetě – s anglickou Premier League a Ligou mistrů. Zatímco milionářská LM se na kanálech Premier Sport objevuje i nadále, Premier League se od sezóny 2022/23 přestěhovala na CANAL+ Sport.

Místo anglické PL se fotbaloví fanoušci od podzimu 2022 mohou ale těšit na jiné kvalitní soutěže, jejichž práva Premier Sport po dohodě s TV Nova získala. Konkrétně jde o německou Bundesligu, italskou Serii A a španělskou LaLigu. Kromě toho jsou k dispozici i přenosy z vybraných zápasů Championship (2. Anglie) a Premiership (1. Skotsko).

Na své si na kanálech Premier Sport přijdou také milovníci zámořských soutěží NFL (americký fotbal), MLB (baseball) a nejlepší organizace bojového umění UFC.

Z dalších soutěží můžeme zmínit basketbalovou Superligu či např. ženskou fotbalovou Super League, tedy nejvyšší anglickou soutěž. 

  • Fotbal: Liga mistrů, Bundesliga, Serie A, LaLiga, Championship, Premiership, ženská Super League
  • Americký fotbal: NFL
  • Baseball: MLB
  • Bojové sporty: UFC
  • Basketbal: Euroliga

Kde sledovat Premier Sport 2

Obě stanice Premier Sport lze sledovat výhradně v placené nabídce operátorů. Možností je hned několik, např. přes satelit, což je možnost dostupná prakticky pro kohokoliv se satelitním talířem a příslušným satelitním přijímačem s odpovídající dekódovací kartou. 

V případě, že ve vašem bydlišti poskytuje služby některý z kabelových nebo IPTV televizních operátorů, můžete si zřídit Premier Sport díky nějakému balíčku. Další důležité informace naleznete na stránce Přehled sportovních kanálů.

  • satelitní: T-Mobile SAT TV, Telly
  • kabelová/IPTV: O2 TV, T-Mobile TV, Telly