Pogbovi končí smlouva. Kam v létě zamíří ?

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Pogbovi končí smlouva. Kam v létě zamíří ?


Světem fotbalu hýbe především končící smlouva hvězdy PSG Kyliana Mbappého. Ten v létě s největší pravděpodobností zamíří zadarmo do Realu Madrid. Během nejteplejšího ročního období však končí smlouva i klenotu Manchesteru United Paulu Pogbovi. Ani on stále ještě nemá novou smlouvu a spekuluje se, kam by mohl francouzský záložník zamířit.

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Ve hře je Real Madrid i návrat do Itálie

Na rozdíl od Mbappého tu stále je naděje pro fanoušky „Rudých ďáblů“, že Pogba v týmu setrvá. U Mbappého tato možnost nejspíše padla ve chvíli, kdy Francouz odmítl rekordní smlouvu a před nedávnem vypadl se svým týmem v osmifinále Ligy mistrů. I pro Pogbu je důležité vyhrávat trofeje, jak se sám vyjádřil. To se mu však s Manchesterem zatím příliš nedaří. Je pro tedy důležité i to, kdo povede jeho současný celek jako trenér v příští sezoně.

Pokud by však Pogba v Manchesteru nezůstal, může si vybírat z široké palety zájemců. Mluví se o zájmu Aston Villy a Newcastlu. Tyto varianty jsou však nepravděpodobné, byť druhý jmenovaný celek by byl jistě schopen uspokojit Francouzovi finanční nároky. Jako daleko pravděpodobnější se však jeví přestup do jiné ligy. Nabízí se ta italské, právě z té odešel záložník při přestupu do United. Zájem má jeho bývalý tým Juventus. Bylo by trochu paradoxní, že by itlaský velkoklub získal Pogbu podruhé zadarmo z týmu Manchesteru, jelikož po skončení smlouvy u juniorů, přestoupil Pogba z Manchesteru do Juventusu již v roce 2012. Zájem o devětadvacetiletého hráče však mají i oba giganti ze Španělska, Barcelona a Real Madrid. Právě od královského klubu se v létě očekává mohutné posilování.

Zdroj: youtube.com

Nebo nakonec zdecimované PSG ?

Pařížský tým se v posledních týdnech trápí. Po vypadnutí z Ligy mistrů, jež byla hlavním cílem sezony, se kádr i morálka rozpadá. V létě s největší pravděpodobností odejde Mbappé, spekuluje se i o Messiho návratu do Barcelony. Právě v takovou chvíli byl tým z hlavního města potřeboval někoho, kdo opět zažehne víru v úspěch. A mohl by jím být právě Pogba. Do karet by PSG hrálo nejen finanční zajištění klubu, ale také francouzsky mluvící kabina. Pogbovým rodištěm je navíc Lagny-sur-Marne, malé městečko jen půlhodiny vzdálené od Paříže. Uvidíme tedy v létě krom jiných přestupů také jeden návrat domů ?

20Bet nabízí 100% vstupní bonus !