Pogba údajně dostal od United nabídku na rekordní smlouvu

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Pogba údajně dostal od United nabídku na rekordní smlouvu


V červenci končí smlouva jednomu z nejlepších záložníků Premier League Paulu Pogbovi. Jeho současný zaměstnavatel se již dlouhou dobu snaží svému klenotu předložit smlouvu, která by jej v klubu udržela. Povedlo se to nyní ?

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Nejlépe placený hráč Premier League ?

Letošní fotbalové léto bude opravdu zajímavé. Je již téměř jisté, že řady PSG opustí momentálně nejdražší fotbalista současnosti Kylian Mbappé. Druhý nejdražší hráč světa Erling Haaland s největší pravděpodobností v létě také opustí řady svého současného zaměstnavatele. K podobné situaci může dojít i u záložníka Manchester United Paula Pogby. Tomu se však vedení manchesterského celku snaží zabránit všemi prostředky. Nyní se prý vytasili s návrhem smlouvy, která by z Pogby udělala nejlépe placeného fotbalistu historie anglické Premier League.

Do médií uniknuvší informace hovoří o smlouvě, při které by si Pogba přišel na základní plat 400 000 liber týdně. Po splnění podmínek bonusů by se pak jeho týdenní gáže mohla vyšplhat až k 500 000 liber. To by z něj učinilo nejen nejlépe placeného hráče Manchesteru United, ale také nejlépe placeného hráče v historii Premier League.

Zdroj: spysports.net

Prioritou je udržet Pogbu

Pogbovi, jemuž v červenci končí smlouva, se dle jeho vlastních slov v Manchesteru líbí a rád by zde zůstal. Vše však bude záležet na smlouvě, kterou mu vedení předloží. O francouzského záložníka se zajímá například Real Madrid, pravděpodobná destinace, kde v létě skončí Kylian Mbappé, nebo také PSG. Vedení United se nechalo slyšet, že v případě Pogbova odchodu jsou mezi možnými náhradami hráči Rúben Neves či Declan Rice. Prioritou však nadále zůstává udržet Pogbu, který je v současné době zraněný. Začátek ročníku měl však skvělý, když v prvních čtyřech zápasech Premier League zaznamenal sedm asistencí.

Rabona nabízí 100% vstupní bonus !