Ovečkin nasázel hattrick a blíží se k Jágrovi


V nočních zápasech zámořské NHL opět byli vidět čeští hráči. Palát, Rutta a Nečas se podíleli asistencí na vítězství svých klubů, Voráček pak připravil vítěznou branku Columbusu. Veškerou pozornost na sebe však strhl Alexander Ovečkin. V zápase s Floridou nasázel hattrick a v historické tabulce střelců se dotahuje na Jágra.

1xBit nabízí sázení v kryptoměnách !

Ovečkin opět řádil, k Jágrovi mu chybí kousek

Že už je příliš starý a nestíhá ? Že už nemá na první formaci ve Washingtonu ? Ale kdeže. Alex Ovečkin v nočním zápase proti Floridě opět ukázal, že krok s ostatními ještě zdaleka neztratil. Během jednadvaceti minut nasázel do sítě soupeře hattrick a rozhodl tak o vítězství svého celku 4:3. Po zásluze pak na něj pršely nejen kšiltovky ale také chvála. Aby ne, v tabulce střelců letošního ročníku NHL je před ním pouze Leon Draisaitl, o deset let mladší vyzyvatel. Fanoušci a dost možná i sám Ovečkin však kontrolují jinou tabulku. Prestižnější. Tabulku s nejlepšími střelci historie NHL. A v ní se schyluje, zdá se, k přepisování.

Alex Ovečkin slaví hattrick

Zdroj: nbcsports.com

Dožene Ovečkin i Gretzkyho ?

Když před začátkem letošní sezony podepsal ruský bohatýr s Washingtonem novou smlouvu, mnozí neznalí fanoušci nejspíše povytáhli obočí. Pětiletá smlouva pro šestatřicetiletého hokejistu ? Ano, takovou pozici „Ovie“ ve Washingtonu má. Zaměstnavatel mu vyšel vstříc a elitní kanonýr tak dál může nahánět nejlepší střelce historie. Nejbližším cílem je Jaromír Jágr. Spekulovalo se, jestli českou legendu dožene Ovečkin už v letošním ročníku a vypadá to, že ano. Kapitán Washingtonu ztrácí na Jágra v historické tabulce střelců už jen 18 branek. Stejný počet gólů stihl nastřílet v letošní sezoně za pouhých 21 zápasů. Každou jeho brankou se pak stává stále reálnější překonání mýtického rekordu Wayne Gretzkyho, k tomu Ovečkinovi schází ještě 147 gólů.

Tipsport nabízí bonus až 50 000 Kč !