Opustí Hazard LaLigu a vrátí se do Anglie ?


Když v roce 2019 opouštěl Chelsea a zamířil do Realu Madrid, očekávalo se, že bude klíčovým hráčem a tahounem ,,bílého baletu“. Naděje do něj vkládané však nenaplnil, byť z části vinou zranění, a jeho kariéra postupem času nabrala sestupnou tendenci. Nyní je možné, že se Eden Hazard vrátí do Premier League a opět se pokusí nastartovat skomírající kariéru.

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Přestup z Chelsea

Belgický záložník Eden Hazard fotbalově vyrostl v Lille. Když jej z tohoto týmu v roce 2012 kupovala Chelsea, stále měl status nadějného mladíka s velkou perspektivou. Během sedmi let, které v londýnském celku strávil, dokázal využít svůj potenciál a stal se nejen nejlepším hráčem svého klubu, ale také jedním z nejlepších hráčů na světě. To Belgičanovi otevřelo dveře k velkému přestupu, který se odehrál v roce 2019. Tehdy jej za cenu 115 milionů eur koupil královský Real Madrid s tím, že právě na něm postaví svou hru.

Nestalo se. Je třeba říci, že Hazarda od příchodu do Španělska trápila zranění a v dresu madridského celku za tři roky působení odehrál zatím pouze čtyřiačtyřicet zápasů. V nich nastřílel jen čtyři branky a na pět jich nahrál. Mizerná bilance na hráče, který měl být tahounem klubu. Je tedy logické, že se nyní živě spekuluje o tom, že by se Hazard mohl vrátit do Premier League. Na seznamu zájemců však překvapivě nefiguruje Chelsea, tým, kde dosáhl vrcholu své kariéry.

Zdroj: fotbalportal.cz

Zájem má bohatý Newcastle

Velký zájem o služby jednatřicetiletého záložníka projevil dle ostrovních médií Newcastle. Ten má nyní za zády prakticky neomezené finanční prostředky a bude spojován téměř s každým velkým přestupem. Anglický celek měl již do Madridu zaslat i konkrétní nabídku, zhruba 33 milionů liber. To se však Madridu zdálo málo a odpověděli, že za méně než 42 milionů liber Hazard Real Madrid neopustí. Složí tedy Newcastle tuto sumu, aby Hazarda získal ? Finance na to rozhodně mají a sám Hazard je údajně smířen s tím, že v nejbližší době španělský celek opustí.

20Bet nabízí 100% vstupní bonus !