Nova Sport 3 | Sportovní TV kanál

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Nova Sport 3 | Sportovní TV kanál


Nova Sport 3 je jedním ze čtyř sporotvních kanálů mediální společnosti TV Nova, který byl spuštěn teprve v roce 2021. Společně s kanálem Nova Sport 4 je tedy nejmladším přírůstkem do sportovní sekce kanálů Novy. Co všechno můžete na stanici Nova Sport 3 sledovat? To se dozvíte v našem článku.

Vstupní bonus u 1Bet

Co sledovat na Nova Sport 3

Nově vzniklý kanál Nova Sport 3 nabízí především to nejlepší z evropského fotbalu! Těšit se můžete na Ligu mistrů, Bundesligu, Serii A, LaLigu a mnoho dalších kvalitních soutěží. Kromě toho je součástí vysílání také mnoho sportovních magazínů a relací. Každého sportovního fanouška ovšem zajímají především přímé přenosy těch nejlepších sportovních lig na světě. Sportovní nabídka „trojky“ je velmi podobná programu Nova Sport 4. Můžete se těšit na následující:

  • Fotbal: Liga mistrů, Bundesliga, 2. Bundesliga, Serie A, LaLiga, LaLiga 2, Superpohár UEFA, Copa Libertadores
  • Motorsport: NASCAR

Kde sledovat Nova Sport 3

Možností je hned několik, např. přes satelit, což je možnost dostupná prakticky pro kohokoliv se satelitním talířem a příslušným satelitním přijímačem s odpovídající dekódovací kartou. Nova Sport 3 bývá nejčastěji dostupná ve sportovních balíččích satelitních operátorů.

V případě, že ve vašem bydlišti poskytuje služby některý z kabelových nebo IPTV televizních operátorů, můžete si zřídit Nova Sport 3 díky nějakému balíčku. Další důležité informace naleznete na stránce Přehled sportovních kanálů.

  • satelitní: Telly, T-Mobile Sat
  • kabelová/IPTV: O2 TV, Vodafone TV, T-Mobile TV