NHL v televizi | NHL živě – sezóna 2022/23

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

NHL v televizi | NHL živě – sezóna 2022/23


Milujete hokej a chcete si dopřát ten nejlepší? Pak musíte sledovat kanadskoamerickou NHL! Nejkvalitnější hokejovou ligu planety můžete samozřejmě naladit živě v televizi. Poradíme vám, na jakých kanálech je v Česku NHL dostupná.

Sázejte na NHL v kryptoměnách na 1xBit

Kde sledovat NHL živě?

Práva na nejslavnější hokejovou ligu světa pro sezónu 2022/23 vlastní v České republice sportovní kanály televize Nova, konkrétně Nova Sport 1 a Nova Sport 2

Nova Sport 1 vysílá zápasy NHL v podstatě každý hrací den! Nova Sport 2 přenáší NHL několikrát do týdne. Vzhledem k hracím časům v zámoří bývá pravidlem, že následují dvě utkání po sobě. O víkendu se můžete těšit na ještě větší dávku zápasů! Sobotní program navíc bývá pravidelně doprovázen také studiem s odborníky. Měsíční porce odvysílaných zápasů se tedy může vyšplhat i přes 50 utkání. To už stojí za to!

Kromě přímých přenosů nabízí oba kanály také záznamy nočních zápasů v dopoledních či odpoledních časech. Je jen na vás, kdy se budete dívat.

V případě, že si nechcete zřizovat placené kanály, se musíte spokojit s jedním přímým přenosem týdně na volně dostupné stanici Nova Action. Na ní bývá pravidelně k vidění vybraný zápas v noci z pátku na sobotu. Další možností jsou sázkové kanceláře, protože některé z nich mají zápasy z NHL ve své nabídce online streamů. Pro větší přehled navštivte stránku Sázkové kanceláře nabízející live stream.

Abyste těch možností neměli málo, tak můžete zvolit také internetovou televizi Voyo. I ona spadá do skupiny televizních stanic Novy a kromě přímých přenosů si můžete přehrát vysílané zápasy až 7 dní zpětně!

Přehled českých televizních stanic vlastnících práva na NHL

           
   Volně šířítelné stanice  Placené TV stanice  Internetové televize  Streamy sázk. kanceláří
 
    Nova Action   Nova Sport 1   Voyo TV Tipsport  
      Nova Sport 2   TV Chance  
           

 

Jak vidno, tak vysílací práva na nejlepší hokejovou soutěž na světě vlastní pro sezónu 2022/23 kanály spadající pod Novu. Je jen na vás, kterou možnost si vyberete – zda se spokojíte s jedním přímým přenosem týdně na Nova Action nebo si zaplatíte pár stovek měsíčně a zakoupíte televizi, na níž sportovní kanály Nova Sport 1 a Nova Sport 2 naladíte. Méně nároční diváci si vystačí také s online streamy sázkových kanceláří.