Největší výhody sázení u 22Bet

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Největší výhody sázení u 22Bet


Není divu, že je sázková kancelář 22Bet tak populární. Výčet výhod, které sázkařům nabízí, je velmi obsáhlý. Vše začíná již u registrace, za níž vás odmění 100% bonusem do výše až 3 000 Kč a pokračuje až do uživatelského rozhraní, kde na vás čeká jedna z nejširších kurzových nabídek na trhu, vysoké kurzy či vychytaná mobilní aplikace, která vám rozhodně zjednoduší život.

100% vstupní bonus do výše 3 000 Kč

Jednou z velkých výhod, na kterou slyší každý sázkař, je vstupní bonus. Když je ještě k tomu ve výši až 3 000 Kč, je registrace takřka nutností. Podmínky bonusu pro nově registrované hráče nejsou nijak složité, je ovšem zapotřebí protočit bonus na AKO sázkách.

Více o vstupním bonusu včetně podmínek se dozvíte z našeho článku Proč založit účet u 22bet? Co třeba kvůli vysokému bonusu!

Vstupní bonus u 22bet

Pravidelný páteční reload do výše 2 500 Kč

U vstupního bonusu nabídka promoakcí nekončí. Každý pátek totiž mají všichni sázkaři jedinečnou možnost získat 100% reload bonus ke svému vkladu, a to až do výše 2 500 Kč / 100 €. Stačí dobít účet min. 25 Kč / 1€ a bonus je váš.

Více o podmínkách bonusu se dočtete v našem článku Páteční reload bonus u 22bet do výše 2 500 Kč.

Široká nabídka se sporty, které ani neznáte

Z nabídky sportů lze sázet takřka na vše, co si umíte představit, dokonce i na sporty, o jejichž existenci jste možná dosud ani neměli ponětí (kabaddi, vzdušný hokej, závody na loďkách).

Hody zažijí také milovníci dlouhodobých sázek. Kromě již běžných sázek typu „vítěz ligy či konečné pořadí“ lze např. u mnoha fotbalových soutěží sázet na nejlepší střelce. A nejen fotbalu se týkají dlouhodobé speciální sázky. V podstatě ke každému druhu sportu, který je v nabídce, lze najít kurzy dlouhodobého charakteru. Napříč sporty můžete najít i speciální sázky na různá ocenění apod.

Velkou výhodou pro sázkaře je i nabídka soutěží a turnajů, na které jsou kurzy vypisovány. Bookmakeři se nevyhýbají ani velmi okrajovým ligám a turnajům. Potěšující je rovněž široký výběr vedlejších sázek, jež jsou k jednotlivým utkáním vypisovány. Kromě sportů si u 22Bet vsadíte i na počasí či politické a kulturní dění

Více informací o kurzové nabídce 22Bet najdete v našem článku Kurzová nabídka, jakou jste neviděli! Jedině u 22Bet.

Vysoké kurzy

Výše průměrné kurzové hladiny je některými zahraničními portály udáváná kolem 94 %, což lze považovat za nadstandard. Ovšem v případě hlavních trhů u velmi populárních a sázených sportů (fotbal, tenis, basketbal) a soutěží lze narazit i na trhy pohybující se kolem 5% marže, i méně! To už stojí za to. Takto nízká marže bývá k vidění i u asijského handicapu a OVER/UNDER. V případě vedlejších trhů kurzová hladina samozřejmě klesá. Live nabídka hlavních trhů překvapí vysokým payoutem, který může být až 95 %, to nebývá moc obvyklé

Na 22Bet musíme nahlížet i optikou větších možností při výběru kurzu. Pokud patříte mezi sázkaře, kteří to myslí se sázením vážně, tak si uvědomujete, jaké možnosti vám dává mít otevřené účty u více sázkových kanceláří. Díky tomu můžete vždy využít nejvyšší dostupné kurzy. A 22Bet rozhodně patří mezi bookmakery, u nichž můžete nalézt vysoké kurzy.

Vstupní bonus u 22bet

České rozhraní a česká měna

Jednou z dalších výhod 22Bet, kterou ocení všichni čeští sázkaři, je možnost vedení účtu v českých korunách. Proto také můžete čerpat bonus pro nové sázkaře v české měně.

Vstříc českým sázkařům jde společnost i českou jazykovou mutací webu. Na jednu věc si ovšem dávejte pozor! Pokud máte jako výchozí jazyk v sázkové kanceláři nastavenou češtinu, mohou být vypsané sázky trochu zmatečné. Je to právě překladem do češtiny. Aby se vám tedy nestalo, že budete sázet na něco jiného, než ve skutečnosti chcete. 

Povedená mobilní aplikace

O tom, jak dokáže sázkaři zjednodušit život mobilní aplikace, vás informujeme na stránce Nejlepší mobilní aplikace sázkových kanceláří, a je skvělé, že 22Bet patří mezi progresivní bookmakery a uvědomuje si důležitost mobilní aplikace.

❗​ Důležité info: Pokud k sázení používáte desktopovou verzi, budete se muset přihlašovat přes VPN! Je to tím, že je web 22Bet na českém území blokován. Na mobilu jede vše bez problémů. ❗​