Na co sázet o víkendu 7. - 8. března

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Na co sázet o víkendu 7. - 8. března


Pražské derby, manchesterské derby a...?

Hlavní roli hraje o víkendu jednoznačně fotbal. Dalším kolem pokračují všechny nejlepší evropské ligy. Hrát se bude i v Itálii, byť bez fanoušků. V neděli se dohrává 26. kolo Serie A. Největším tahákem bude večerní šlágr mezi druhým Juventusem a třetím Interem. Kromě nejvyšší soutěže se v tuzemsku odehraje i první jarní kolo 2. české fotbalové ligy.

Nejzajímavější duely:

  • Česko: Slavia - Sparta (ne, 17:00)
  • Anglie: Manchester United - Manchester City (ne, 17:30)
  • Itálie: Juventus - Inter (ne, 20:45)

Hokejovým sázkařům čekání na play-off české Extraligy jistě vynahradí bohatý víkendový program NHL. Kromě toho pokračují i vyřazovací boje v její evropské obdobě, v ruské KHL.

Mnoho sázkařů jistě přitáhnou i biatlonové závody Světového poháru v Novém Městě na Moravě, které, bohužel, přišly o fantastickou diváckou kulisu, již zde fanoušci umí pokaždé vytvořit.

SÁZKAŘŮV POMOCNÍK: Akademie kurzového sázení 

Trochu upozaděný zůstává souboj českých tenistů na Slovensku v baráži o závěrečný turnaj Davis Cupu. První utkání se odehrají v pátek a program pokračuje v sobotu.

Nesmíme opomenout ani další míčové sporty. Plno skvělých zápasů přinese víkendová nabídka basketbalové NBA a svými zápasy pokračují také domácí basketbalové, volejbalové či házenkářské soutěže.

Sázky můžete uzavírat u mnoha různých sázkových kancelářích.