MS v hokeji 2022 živě – TV přenosy + online stream

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

MS v hokeji 2022 živě – TV přenosy + online stream


86. ročník mistrovství světa v ledním hokeji už nezadržitelně klepe na dveře (turnaj startuje 13. května) a my vám přinášíme přehled sportovních stanic a sázkových kanceláří, v nichž můžete sledovat přímé přenosy potažmo online streamy z šampionátu.

Přímé přenosy na ČT sport a ČT sport Plus

Hokejové mistrovství světa ve Finsku bude již tradičně vysílat Česká televize na kanále ČT sport a ČT sport Plus. Názvem ČT sport Plus se od 1. dubna souhrnně označují všechny používané platformy. Pro diváky se nic nezměnilo. I nadále najdou všechny streamy tam, kde jsou zvyklí. Jedná se o web ctsport.cz, rozhraní HbbTV v chytrých televizích, iVysílání a mobilní aplikaci ČT sport.  

Česká televize z letošního šampionátu odvysílá maximum možného, tedy všech 64 zápasů. Hokejovým fanouškům letos neunikne ani jeden zápas! Součástí vysílání budou kromě samotných zápasů také studia se speciálními hosty. Těmi letos budou bývalí skvělí hokejisté Martin Procházka, Milan Antoš a Petr Hubáček.

ČT sport Plus

Online streamy sázkových kanceláří

Jedním z velkých benefitů každého sázkaře, který má účet u sázkové kanceláře, je možnost sledovat stovky sportovních online streamů. A mezi nimi nebudou chybět ani utkání světového šampionátu v hokeji. Pokud vlastníte účet u některé z českých sázkových kanceláří, tak můžete MS v hokeji sledovat na TV Tipsport, Chance TV nebo Fortuna TV.

TV Tipsport

Tyto společnosti pravděpodobně nebudou jediné, které online streamy ze světového šampionátu nabídnou. Kompletní přehled sázkových kanceláří, které nabízí online stream najdete zde.  

Alternativní způsoby

Méně známou alternativou jsou také online streamy IIHF na oficiálním kanále YouTube, na kterém budou odvysílány všechny zápasy šampionátu.

Pokud zrovna nebudete moci sledovat MS v TV, ani prostřednictvím internetu na výše uvedených webech, máme pro vás ještě jeden tip. Zápasy ze šampionátu společně s každodenním zpravodajstvím vám v audio verzi přinese Radiožurnál.