Mistrovství ČR ve spolupráci s Tipsportem


Na brněnském výstavišti probíhá v těchto dnech Mistrovství České republiky v počítačových hrách. Největším trhákem je turnaj ve hře Counter-Strike: Global Offensive o 500.000 Kč, jehož se účastní celá česká špička včetně Sinners.

I přes aktuální vládní nařízení k pandemii Covid-19 se MČR koná živě před diváky na brněnském výstavišti BVV. Účastníci se samozřejmě musí nařízeními řídit, to ale nic nemění na tom, že je výstaviště pro návštěvníky otevřené a pro fanoušky esportu se jedná o unikátní možnost prožít atmosféru živé esportové akce u nás.

Strategickým partnerem akce je Vodafone. Mezi generální partnery ovšem patří sázková kancelář Tipsport, díky čemuž nabízí rozšířenou nabídku kurzů na všechny zápasy.

Kurzy na MČR v PC na sázkové kanceláři Tipsport

Vsadit si tak můžete například na počet killů nebo headshotů daného hráče.

Na MČR bojují ty nejlepší československé týmy v čele se Sinners, kteří budou chtít i přes nelichotivé výsledky posledních dnů dokázat, že na našem rybníčku jsou právě oni těmi největšími dravci.

Největšími konkurenty jim bude čím dál lépe hrající tým Enterprise, stálice české scény eSuba a případně Dynamo Eclot, kteří udělali v poslední době taktéž slušný krok kupředu.

Zapomenout ale nesmíme ani na Entropiq Prague, kteří se nutně potřebují na MČR ukázat v dobrém světle, jelikož posledních několik měsíců zůstávají jejich výkony hluboko pod očekáváním.

Pokud by vám z nějakého důvodu nevyhovovala nabídka Tipsportu, na Mistrovství ČR si můžete vsadit také na ostatních českých sázkových kancelářích, například Chance a Fortuna.

Pro všechny, kteří se v esportu neorientují, jsme připravili akademii kurzového sázení, ve které naleznete několik užitečných rad z esportového odvětví všeobecně, i přímo z Counter-Striku.