Matchday free bet bonus až do 300 €

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Matchday free bet bonus až do 300 €


Je na čase si blíže představit další skvělou bonusovou promoakci. Tentokrát půjde o free bet, který budou moct získat sázkaři zaměřující se na anglickou fotbalovou Premier League. Free bet ve výši až 300 euro nabízí FEZbet.

Matchday free bet bonus

Nejde o první bonusovou nabídku od sázkových kanceláří spadajících pod provozovatele Araxio Development N.V., na kterou vás upozorňujeme. V našem blogu máte možnost narazit na článek s titulkem "Znáte skvělý týdenní reload bonus do výše 500 € u našich partnerských sázkových kanceláří?", který je celý věnován populárnímu reload bonusu. 

Jestli ještě nemáte účty u těchto společností, tak je nejvyšší čas. Všichni tito bookmakeří nabízejí skvělé bonusy, širokou nabídku a skvělé kurzy. Pravidla a podmínky pro získání free betu jsou následující.

Jak free bet získat?
  1. Tato promoakce je určena všem klientům, kteří mají řádně registrovaný účet a mají právo zúčastňovat se promoakcí.
  2. Promoakce je validní pro specifické soutěže. Sázkaři z Německa musí umístit sázky na Bundesligu, sázkaři z Itálie na Serii A, sázkaři z Polska na Ekstraklasu a sázkaři z ostatních zemí (tedy včetně Česka) na anglickou Premier League.
  3. Minimální sázka pro obdržení bonusu je 20 €.
  4. Pro obdržení bonusu musí sázkař vsadit tři sázky (prematch i live) na zápasy v rámci jednoho stejného hracího dne Premier League s minimálním kurzem 1,80.
  5. Tento free bet je vázán k vašemu vkladu. Ke každému vkladu do sázkové kanceláře máte nárok na jeden "Matchday free bet".
Podmínky free betu
  1. Bonus je ve výši 10 % hodnoty vašich sázek (např. když vsadíte potřebné tři tikety za 50 €, 100 € a 150 €, tak součet vašich sázek bude 300 € a vám připadne 30 € free bet), a to až do výše 300 €. Bonus bude připsán ve formě free betu.
  2. Před výběrem výhry, která pochází z free betu, musí hráč výši vyhrané částky min. 3x protočit sázkami s min. kurzem 1,50.
  3. O free bet musí sázkař zažádat prostřednictvím live chatu nebo na mail: support@fezbet.com.
  4. Na protočení výhry z free betu máte celkem 30 dní, jinak vaše výhra propadne.

Vstupní bonus v sázkové kanceláři FEZbet

Pokud ještě nemáte u sázkové kanceláře FEZbet účet, je nejvyšší čas to změnit. Registrace je intuitivní, zabere maximálně pár minut a za tu spoustu bonusů to stojí.