Maraton o 5 mega na Tipsportu od 20. října


Největší česká sázková kancelář Tipsport přichází s další lákavou soutěží. Tentokrát půjde o sázkařský maraton, v němž mezi vytrvalce rozdá rovných 5 mega! Maraton vypukne ve středu 20. října a šance na podíl z 5 milionů netů je velká. Podmínka? Sázejte do pondělí 20. prosince každý den alespoň za stovku. Dejte si pozor, abyste nezmeškali start soutěže. Kdo nezačne 20. října, nemá šanci dostat svůj podíl. Tento maraton je určen pouze pro klienty Tipsportu a Chance v České republice. Podaří se vám před Vánoci protnout cílovou pásku?

Účast v maratonu o 5 mega

K získání podílu v Netech, za které můžete sázet bez omezení, stačí každý den uzavřít jakoukoliv kurzovou sázku nebo sázky v souhrnné hodnotě vkladu minimálně 100 Kč prostřednictvím internetu, mobilu (včetně live sázek) nebo na pobočkách. Stornované tikety se nepočítají. Další podmínky Maraton o 5 mega nemá.

Po prvním týdnu soutěže, tedy ve středu 27. října, obdržíte tzv. žolíka. S ním můžete v dalším průběhu vynechat jeden hrací den, a přesto nevypadnete.

TV Tipsport

Otázky a odpovědi

  • O co se v maratonech hraje?

V maratonech se hraje o podíl na celkové dotaci. Celková dotace se rovným dílem rozdělí mezi všechny soutěžící, kteří dokončí daný maraton a splní tak veškeré jeho podmínky. 

  • Jak vypadá hrací systém?

Hrací systém je velmi jednoduchý. Stačí po dobu konání soutěže každý den splňovat denní hodnotu vkladu, tzv. denní limit, a ostatní podmínky maratonu. Ty se mohou v různých maratonech lišit a jsou uvedeny v tzv. speciálních pravidlech. V případě, že soutěžící nesplní podmínky soutěže, maraton pro něj skončil. 

  • Kdo se může do maratonu zapojit?

Maraton mohou hrát pouze sázející, kteří mají zřízené trvalé uživatelské konto. Pokud ho na konci prvního dne nemají, jsou automaticky z maratonu vyřazeni, i když splní veškeré ostatní podmínky soutěže. Hrát můžete na webu i v pobočkách. Maraton může být určen pouze pro některé provozovatele z holdingu Tipsport. 

  • Jak se mohu zapojit do maratonů?

Účastníkem soutěže se stáváte automaticky. 

  • K čemu slouží žolík?

Žolík vám pomůže v případě, že nesplníte některý den v průběhu maratonu předepsané podmínky. Abyste žolíka získali, musíte nejdříve splnit tzv. počet dní bez žolíka. 

  • Odkdy mohu žolíka využít?

Pro možnost využití žolíka je nejdříve nutné splňovat podmínky maratonu po předem stanovenou dobu, bez jeho využití. Žolíka tak může účastník soutěže využít až následující den po splnění počtu dní bez žolíka. 

  • Co znamená nutnost splnit jedním tiketem?

Pokud je ve speciálních pravidlech uvedeno, že denní hodnota vkladu musí být splněna jedním tiketem, do maratonu se nepočítají tikety, jejichž vklad je menší než denní hodnota vkladu.
Příklad 1: Maraton má nastavenou denní hodnotu vkladu 100 Kč a musí být splněn jedním tiketem, pak je nutné v průběhu maratonu vsadit každý den tiket v hodnotě alespoň 100 Kč.
Příklad 2: Maraton má nastavenou souhrnnou denní hodnotu vkladu 100 Kč. V takovém případě není nutné splnit denní vklad jedním tiketem ve výši alespoň 100 Kč, ale mohu vklady libovolně mezi tikety rozložit a do maratonu se mi počítá suma vkladů z tiketů z daného dne.

  • Jaké typy sázek se počítají?

Do soutěže se započítávají všechny typy kurzových sázek, které splňují podmínky daného maratonu, ať již uzavřených dálkovým přístupem prostřednictvím internetu či v nativní mobilní aplikaci nebo uzavřených na pobočce. Do soutěže se nezapočítávají stornované tikety. 

  • Musí mít tiket nějaký minimální kurz?

Ve speciálních pravidlech maratonu může být nastavený minimální požadovaný kurz. V takovém maratonu se do denní hodnoty vkladu počítají pouze kurzové sázky, které splňují minimální požadovaný kurz.
Příklad 1: Maraton má nastavený minimální kurz tiketu v hodnotě 1,3. Do denní hodnoty vkladu se tedy počítají pouze tikety, které mají celkový kurz minimálně v hodnotě 1,3. Tikety s nižším kurzem než 1,3 se nebudou do maratonu počítat.
Příklad 2: Maraton nemá nastavený minimální kurz tiketu. Do denní hodnoty vkladu se tedy počítají všechny tikety vsazené daný den, bez ohledu na výši kurzu.

  • Co znamená "garance"?

Ve speciálních pravidlech maratonu může být uvedena výše tzv. "garance", která zaručuje minimální výši podílu na celkové dotaci pro účastníka soutěže, který splní všechny podmínky maratonu a stane se vítězem soutěže. Pokud by tedy výše podílu pro vítěze maratonu byla menší než garance, vítězové obdrží výši uvedenou v garanci.

Veškeré důležité informace o maratonu najdete po přihlášení do svého účtu v sekci SOUTĚŽE. Na soutěžní stránce také zjistíte, kolik lidí splnilo předchozí den limit a jaký je aktuální podíl.