Maraton o 1 000 000 Kč ve Fortuně! (17. - 30. ledna 2022)

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Maraton o 1 000 000 Kč ve Fortuně! (17. - 30. ledna 2022)


Sázkaři pozor! Se začátkem tenisového Australian Open začíná v sázkové kanceláři Fortuna velmi lákavý maraton o rovný milion korun. A co je vaším úkolem? Vsadit každý den po dobu trvání AO, tedy od 17. do 30. ledna, alespoň jednu akovku za 200 Kč. To zvládne každý, ne?

Maraton o 1 000 000 Kč! Doskákej si pro odměnu

Startovní výstřel fortuňácké maratonské výzvy zazní v pondělí 17. ledna, tedy v den, kdy v australském Melbourne odstartuje první Grand Slam tenisové sezóny. Vaším úkolem je překonat všechny nástrahy maratonského závodu a doběhnout až do cíle, jehož datum je naplánováno na 30. ledna

Co na vás čeká? Milionový bank, 300 Kč garantovaná odměna (minimální obnos, který obdrží každý úspěšný vytrvalec) a jeden žolík. Díky žolíkovi máte možnost jeden den vynechat. A co, že se po vás všechno chce?

Milionový maraton u Fortuny

Pravidla a podmínky milionového maratonu

  1. Termín akce je 17. 1. 2022 – 30. 1. 2022.
  2. Každý den v uvedeném období musí hráč vsadit AKO sázku nebo „Malou domů“ za min. 200 Kč.
  3. Tiket musí obsahovat pouze předzápasové tipy.
  4. Min. výše kurzu na tiketu musí být 1.80.
  5. Do doby, dokud soutěžící bude plnit podmínky této soutěže, nebude možné kvalifikační sázku stornovat.
  6. V rámci období konání soutěže má každý soutěžící automaticky k dispozici jednoho tzv. žolíka, kterého lze využít v případě, že jeden den v rámci období konání soutěže neuzavře stanovenou kvalifikační sázku. 
  7. Žolík bude použit automaticky vždy první den v rámci období konání soutěže, kdy soutěžící neuzavře kvalifikační sázku.
  8. V případě, že v rámci období konání soutěže soutěžící nesplní podmínku uzavření kvalifikační sázky více než jedenkrát, pak jeho účast v soutěži končí a na výhru mu nevzniká nárok.
  9. Výhercem soutěže se stanou všichni soutěžící, kteří splní výše uvedené podmínky a zároveň splní všechny podmínky stanovené v těchto pravidlech potřebné pro získání výhry.
  10. Každý soutěžící může získat maximálně jednu výhru v soutěži. Výhercům bude zpřístupněna nabídka na využití bonusu v níže stanovené hodnotě, přičemž výherce je povinen nabídku akceptovat ve lhůtě do 3 dnů od zpřístupnění nabídky, která bude výhercům zpřístupněna ve lhůtě 3 dnů ode dne ukončení období konání soutěže.
  11. Výherce soutěže získá nabídku na bonus ve výši banku, jehož výše činí 1.000.000 Kč (slovy: jeden milion korun českých). V případě, že výherců bude více, bude každému výherci zpřístupněna nabídku na bonus ve výši poměrného podílu z banku podle počtu výherců, minimálně však ve výši 300 Kč (slovy: tři sta korun českých).
  12. Výhry budou výhercům připsány formou bonusu na hráčské konto vedené u organizátora, a to bez zbytečného odkladu po akceptaci nabídky. 

Bonus za registraci u Fortuny