Jaromír Jágr slaví 50! Zasoutěžte si o nety a dresy zdarma!

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Jaromír Jágr slaví 50! Zasoutěžte si o nety a dresy zdarma!


Legenda světového hokeje Jaromír Jágr dnes slaví padesátiny. Člen prestižního Triple Gold Clubu, který sdružuje vítěze Stanley Cupu, olympijských her a mistrovství světa, pětinásobný vítěz kanadského bodování NHL a historicky nejlepší Evropan, který kdy v nejslavnější hokejové lize světa působil, stále patří mezi aktivní hráče. Se svým Kladnem aktuálně bojuje o udržení v Extralize. Co všechno o Jardovi víte? Otestujte své znalosti zdarma v kvízu u Tipsportu či Chance a získejte nety nebo hokejové dresy zdarma!

Kvíz o Nety a dresy zdarma! Co víte o Jágrovi?

Sázkové kanceláře Tipsport a Chance si nenechali ujít Jágrovo významné životní jubileum a rozhodli se mezi své sázkaře rozdat 68 000 netů a tři podepsané dresy. Odkaz na soutěžní stránku najdete dnes, tedy v úterý 15. února po přihlášení na herní konto v záložce „SOUTĚŽE“. Soutěžní kvíz tvoří příhodně sada 68 otázek. Každému soutěžícímu se vygeneruje 50 otázek se třemi možnostmi, z nichž je vždy jedna odpověď správná. Na vyplnění otázek má každý soutěžící 30 minut. Po této lhůtě se dozví svoji procentuální úspěšnost. Všechny správné odpovědi budou zvěřejněny na stránkách sázkových kanceláří po středečním vyhodnocení kvízu. Kvíz můžete vyplnit kdykoliv během úterního dne. 

Ze všech účastníků, kteří bezchybně vyplní alespoň 50 % otázek v kvízu, bude vylosováno 68 soutěžících, kteří dostanou celkem 68 000 netů. 68 účastníků tak obdrží po 1 000 netech. Tři výherci navíc získají podepsaný kladenský dres Jaromíra Jágra!

200 Kč zdarma za registraci u Chance

Podmínka účasti v kvízu není žádná. Stačí být řádně registrovaným účastníkem internetového sázení u Tipsportu v Česku, na Slovensku, nebo u Chance. Hraje se výhradně na webu/mobilní aplikaci. Účast v kvízu je zdarma.

Vyhodnocení kvízu a seznam vylosovaných výherců bude zveřejněn ve středu. Tipující, kteří vyplní kvíz z účtů Tipsportu a Chance, budou do slosování zařazeni pouze jednou.