Jágr si mne ruce. Kladno získalo silného sponzora

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Jágr si mne ruce. Kladno získalo silného sponzora


V domácí soutěži jsou jejich výkony jako na houpačce, přesto si nyní kladenští hokejisté mohou připsat jedno důležité vítězství. Vedení klubu se totiž podařilo ulovit silného sponzora, který by týmu mohl velice pomoct. Oním sponzorem není nikdo jiný než sponzor samotné nejvyšší hokejové soutěže u nás sázková kancelář Tipsport.

Chance nabízí bonus 2000 Kč !

Partnerství na dva roky

Právě finance jsou trnem v patě kladenskému hokeji dlouhodobě. Nyní to vypadá, že alespoň z části by mohly tyto problémy pominout. Kladno uzavřelo s Tipsportem dvouleté partnerství, které, pokud by byly obě strany spokojené, se může protáhnout i na další roky. Spolu s novým partnerstvím vznikne také nový Rytířský měsíčník, který bude pomocí videoblogů informovat o novinkách v kladenském hokeji. Na první část nového měsíčníku se mohou fanoušci těšit již na konci příštího měsíce.

„S Rytíři a Jaromírem nás spojuje nejen láska k hokeji, ale i středočeský region a snaha o podporu regionálního sportu. Těšíme se především na společné rozvíjení neziskových projektů naší Nadace Tipsport,” uvedl Martin Ptáčník, vedoucí úseku sponzoringu v sázkové kanceláři Tipsport.

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Kladno čeká nejspíše baráž

Stabilizaci kádru by Kladno rozhodně potřebovalo. V letošní sezoně jsou jejich výkony jako na horské dráze a ačkoli se s největší pravděpodobností vyhnou přímému sestupu, černý Petr zůstane nejspíše v rukou Zlína, čeká je dost možná baráž s vítězem druhé nejvyšší soutěže. Kladnu jistě nepomáhá ani fakt, že své domácí zápasy musí hrát v Chomutově, jelikož jejich zimní stadion prochází rekonstrukcí a nebude k dispozici minimálně do začátku příštího ročníku.