Hon na Schicka. Velkokluby sondují situaci kolem českého kanonýra


Český útočník Patrik Schick je momentálně druhým nejlepším střelcem prestižní Bundesligy. Má ideální fotbalový věk a perspektivu do budoucna. Není tedy divu, že se o českého hráče zajímají ty největší velkokluby v Evropě. Pokud Schickovi forma vydrží, je jasné, že z Leverkusenu odejde, kterého ze zájemců si ale vybrat ?

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Nejvážnějším zájemcem je prý PSG

Pařížský gigant má pravděpodobně nejlepší útočné trio na světě, přesto však dle zdrojů deníku Sport projevil zájem o českého útočníka. Zdroj ze Schickova okolí potvrdil, že obě strany spolu byly již několikrát v kontaktu. Sportovní ředitel PSG se navíc netají tím, že Schicka bedlivě sleduje již od jeho působení v Itálii. Pokud by k přestupu skutečně došlo, mohla by se částka, za kterou by Schick z Leverkusenu odešel, pohybovat kolem dvou miliard korun.

Lichotivé jsou jistě i spekulace ohledně přestupu do dalšího evropského velkoklubu. Manchester City se v létě marně pokoušel přivést Harryho Kanea, řady Citizens nejspíše nerozšíří ani Erling Haaland a v zákulisí se začíná šeptat, že třetí volba by mohla padnout právě na Patrika Schicka. Některé zdroje dokonce tvrdí, že trenér Pep Guardiola již dostal od arabských majitelů svolení ke koupi českého útočníka. Zda-li je tato informace pravdivá je však bohužel těžké ověřit.

Zdroj: idnes.cz

Návrat do Itálie či setrvání v Německu ?

Byla to sága přestupního léta v roce 2017. Po skvělé sezoně v Sampdorii Janov měl Schick nakročeno do Juventusu. Zdálo se, že přestup je již téměř hotový a chybí pouze Schickův podpis. Turínský celek však nakonec od koupi odstoupil, údajně pro Schcikovi zdravotní potíže, na které se přišlo během vstupní prohlídky. Český kanonýr tak nakonec přestoupil do AS Řím, kde se mu však příliš nedařilo. Nyní je situace jiná. Poté, co Juventus opustil Cristiano Ronaldo, hledá „Stará dáma“ kanonýra, který by díru po něm zalepil a vzhledem k Schickovo formě není divu, že zrak padá právě na něj.

Posledním zájemcem, o kterém se v souvislosti s Patrikem Schcikem hodně mluví, je německá Dortmund. Vestfálský celek je již pravděpodobně smířen s tím, že jejich řady v nejbližší době opustí Erling Haaland a aktivně hledá náhradu. Kromě Schicka se Dortmund údajně zajímá také o dalšího českého útočníka, sparťanského tahouna Adama Hložka.

Rabona nabízí 100% vstupní bonus !