Pastrňák bral dva body, vidět byli i další Češi

Roman Mráz

Roman Mráz

Pastrňák bral dva body, vidět byli i další Češi


Český sniper hájící barvy medvědů z Bostonu jednou skóroval a připsal si asistenci. Z gólu se radoval i jeho spoluhráč Tomáš Nosek.  Z Čechů se v noci dále gólově prosadili i obránce Jan Rutta a útočník Martin Nečas.

Pastrňák bodoval pošesté za sebou

V zápase mezi Philadelphií a Bostonem byla na ledě hodně vidět česká kolonie hrající za Bruins. Kromě dvoubodového Pastrňáka, se na výhře podílel gólem i Tomáš Nosek a asistenci si připsal Jakub Zbořil. Také díky nim zvítězil Boston na ledě Flyers 5:2. Pro Pastrňáka to byl šestý zápas ve kterém bodoval a je s 15 body na prvním místě bodování mezi českými hráči.

Ruttův gól nestačil

Tampa Bay nastoupila do zápasu s New Jersey jako favorit a když vedla po první třetině 3:1 i díky gólu Jana Rutty, asi málokdo by čekal obrat hostů. Nakonec se však z vítězství 5:3 radoval Pavel Zacha hrající za ďábly. Ondřej Palát se do statistik nezapsal.

Jan Rutta

zdroj: nhl.com

Nečas ve formě

Formu nabírá Martin Nečas. Za poslední tři zápasy posbíral 5 bodů a proti Los Angeles po krásné individuální akci jednou skóroval. Nakonec se ukázalo, že jeho branka byla vítězná, když Carolina zvítězila 5:4.

Martin Nečas

zdroj: nhl.com

Gudas s asistencí, Rittich střídal

Z dalších českých hokejistů se do statistik zapsal ještě Radko Gudas, který si připsal asistenci u vítězství Floridy nad Minnesotou. Z gólmanů zasáhl do zápasů pouze David Rittich, který vystřídal v polovině utkání Sarose a ikdyž za svá záda nepustil žádný gól, Nashville prohrál 3:6 s Montrealem. Vít Vaněček, ani Daniel Vladař se do branky dnes v noci nedostali.

Vstupní bonus.