Hamilton stále cítí křivdu. Nezúčastnil se ani slavnostního galavečeru

Luboš Řepa

Luboš Řepa

Hamilton stále cítí křivdu. Nezúčastnil se ani slavnostního galavečeru


Až v posledním kole poslední Velké ceny přišel britský pilot Lewis Hamilton a titul mistra světa. Nutno podotknout, že po sérii velmi pochybných a kontroverzních rozhodnutích ředitelství závodu. Ačkoli je tato událost stará již několik dnů, Hamilton se stále cítí ukřivděn. V reakci na události z posledního závodu se nezúčastnil ani galavečeru automobilové federace.

22Bet nabízí 100% vstupní bonus !

Ztráta titulu v posledním kole

Událost stará několik dnů. Max Verstappen projíždí cíle posledního závodu F1 v Abú Zábí a slaví vítězství v závodu i v celém šampionátu. V tu chvíli je jasné, že konkurenční Mercedes podá protest proti rozhodnutí ze závěru závodu. Protest byl však zamítnut a Verstappen se stal oficiálně poprvé v kariéře králem F1. Lewis Hamilton skončil na druhé pozici a nezískal osmý titul šampiona, kterým by se odpoutal na první pozici historické tabulky nejúspěšnějších jezdců.

Zdroj: planetf1.com

Hamilton se po skončení kontroverzní sezony stáhl do ústraní a na veřejnosti se téměř neukazuje. Jindy komunikativní Brit mlčí i na sociálních sítích. Jako formu protestu lze považovat i bojkot galavečeru automobilové federace, které se nezúčastnil jak Hamilton tak šéf jeho stáje Mercedes Toto Wolf. Hamiltona za to dost možná čeká trest, jelikož účast na galavečeru je pro tři nejlepší jezdce v sezoně povinná.

Přemýšlí Hamilton o konci v F1 ?

Jestliže Hamilton nekomunikuje s médii téměř vůbec, šéf stáje Wolf je naopak velmi aktivní. I on samozřejmě cítí křivdu a tvrdí, že Hamiltonovi byl titul světového šampiona v posledním závodě ,,ukraden“. Bolest, kterou si musel v posledním závodě Hamilton vytrpět, podle Wolfa britský pilot nikdy nepřekoná. Šéf stáje Mercedes potvrdil, že je s Hamiltonem stále v kontaktu a dle některých jeho slov a narážek by se mohlo zdát, že Brit zvažuje konec sportovní kariéry. Sám Wolf a i většina fanoušků však doufá, že tak radikální krok Hamilton neudělá, zvláště pak, když má v Mercedesu podepsanou smlouvu i na další rok.

1xBit nabízí sázení v kryptoměnách !