French Open živě: televizní přenosy, online streamy

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

French Open živě: televizní přenosy, online streamy


Antuková událost tenisové sezóny je na obzoru, a tak se pojďme podívat, jakým způsobem lze Roland Garros 2022 sledovat živě. Možností má každý tenisový nadšenec hned několik. Stačí si jen vybrat.

French Open 2022 v TV

Televizní práva na zápasy z pařížského Grand Slamu, stejně jako z dalších tří Grand Slamů a většiny podniků ATP, vlastní sportovní kanál Eurosport. Ten si pojistil svá práva na French Open až do roku 2026. 

Sázení na tenis v kryptoměnách u 1xBit

Eurosport je celoevropská sportovní televizní síť provozovaná francouzskou televizní skupinou TF1. Síť kanálů této televizní stanice je dostupná v 59 zemích světa ve 20 jazykových mutacích (včetně české mutace). Eurosport zajišťuje přímé přenosy a záznamy z mnoha sportovních akcí. Satelitní vysílání bylo poprvé spuštěno dne 5. února 1989. V roce 2005 vznikl druhý program Eurosport 2.

Eurosport 1 a Eurosport 2 v současné době nabízí ve svých tarifech Telly TV, O2 TV, T-Mobile TV a Vodafone TV. Kromě toho Eurosport nabízí svoji vlastní službu pro sledování svých pořadů a přenosů na internetu. Jmenuje se Eurosport Player a můžete se k ní přihlásit ze stránek cz.eurosportplayer.com. 

Několik posledních sezón se vybrané zápasy českých tenistů objevovaly také na obrazovkách ČT sport, příp. ČT 2. Mnoho doprovodných reportáží přímo z místa dění se rovněž objevovalo na webu ceskatelevize.cz/sport. Uvidíme, jaká situace bude v letošní sezóně.

Zápasy z Roland Garros naladíte na:

  • Eurosport 1 a Eurosport 2 (součástí Telly TV, O2 TV, T-Mobile TV a Vodafone TV)
  • ČT sport, příp. ČT 2 (vybrané zápasy českých tenistů)

Online streamy sázkových kanceláří

Bezplatnou a dostupnější variantou jsou online streamy sázkových kanceláří. Díky platformám jako TV Tipsport, Chance TV či Fortuna TV můžete sledovat úplně všechna utkání z French Open a ještě si sledování zápasů okořenit live sázkami.

Benefitem online streamů sázkových kanceláří je také možnost sledování více utkání najednou. U Fortuny si např. můžete zvětšit přenos do celého okna, a díky tomu sledovat neomezené množství přenosů zároveň, stačí si stream vždy jen otevřít do celého okna.

Vsaďte si a sledujte zápasy z French Open živě na TV Tipsport

Ke sledování live streamů přitom stačí pouze aktivní herní účet. Aby vám live stream fungoval, je nutné mít na hráčském účtu nějaké peníze (postačí minimální zůstatek) a zároveň mít za poslední týden vsazený alespoň jeden tiket v libovolné výši.

České sázkové kanceláře nejsou jediné, které nabízí sledování online streamů. Pro větší přehled využijte naši stránku Sázkové kanceláře nabízející live stream.