Francesco Totti se stal oficiálním ambasadorem sázkové kanceláře MostBet

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Francesco Totti se stal oficiálním ambasadorem sázkové kanceláře MostBet


Mistr světa, vicemistr Evropy , vítěz Serie A a především legenda a dlouholetý kapitán AS Řím Francesco Totti se před nedávnem stal oficiálním ambasadorem populární sázkové kanceláře a online casina MostBet.

Symbol loajality a lásky k jednomu klubu

Francesco Totti je symbolem neobyčejné věrnosti a oddanosti. Celou svou kariéru zasvětil jedinému klubu – AS Řím. Ve „Věčném městě“ se stal legendou a pro své fotbalové umění a věrné srdce si získal miliony obdivovatelů po celém světě. V dresu AS Řím strávil Totti dvacet pět sezón, během nichž naskočil do 785 utkání a vstřelil 307 gólů.

I když po něm toužily velkokluby v čele s Realem Madrid či Barcelonou, on zůstal po celou dobu věrný pouze svému AS. V dresu „Bílého baletu“ měl možnost získávat trofeje vedle Brazilce Ronalda, Luise Figa, Zinedine Zidaneho či Davida Beckhama, on se však rozhodl zůstat věrný milovanému městu a nikdy svého rozhodnutí nelitoval. „Na konci jsem místo velkých titulů vyhrál lásku a vášeň, která pro mě byla víc než vyhrát kdekoli cokoli. Řím se pro mě stal vším,“ hodnotí své rozhodnutí s odstupem času.

„Il Gladiatore“ debutoval za áčko 28. března 1993 a svou bohatou kariéru zakončil 28. května 2017. Jeden z největších srdcařů v historii fotbalu poté působil i v managementu AS Řím, po neshodách s prezidentem klubu však na svou funkci rezignoval. Dnes se věnuje práci sportovního agenta. Do svého portfolia si od ledna letošního roku může přidat také funkci ambasadora MostBet.

Společnost, kterou propaguje sám císař

Totti se stal ambasadorem v mnoha zemích, v nichž MostBet své služby nabízí, a to včetně České republiky. Nové spojenectví si pro své sázkaře a hráče připravilo řadu promoakcí. Máme se tedy, na co těšit!

Mluvčí společnosti o navázaném partnerství říká: „Jsme hrdí na to, že máme v našem týmu sportovce takového kalibru. Totti je špičkový fotbalista, zosobnění stability a vášně pro své řemeslo. Stejnými principy se řídí i naše práce, o čemž by měla vypovídat i nová smlouva.

Vstupní bonus u MostBet

Pokud ještě nemáte u sázkové kanceláře MostBet účet, je nejvyšší čas to změnit. Registrace je intuitivní a zabere maximálně pár minut.