Fotbalový pád roku předvedl Deyverson.


Ve finále poháru Osvoboditelů se kromě vítězného gólu blýsknul Deyverson také teatrálním pádem, za který by se nemuseli stydět ani herci Národního divadla. Jeho herecký výkon v současnosti baví na sociálních sítí celý fotbalový svět.

Tvrdý direkt od rozhodčího

Brazilský klub Flamengo, za které Deyverson nastupuje, porazilo ve finále jihoamerického poháru Osvoboditelů Palmeiras 2:1 a navázalo tak na své předchozí úspěchy z let 1981 a 2019. V samotném zápase běžela poslední minuta nastavení a Flamengo, které vedlo o gól, se snažilo výsledek udržet stůj, co stůj. V tu chvíli si zřejmě řekl domácí třicetiletý útočník, který v zápase vstřelil jednu z branek, že by měl nějak pomoci svému týmu udržet vedení. A tak ho nenapadlo nic lepšího, než se po lehkém plácnutí rozhodčím, skácet k zemi, jako kdyby právě dostal tvrdý direkt od Mikea Tysona. Zřejmě si neuvědomil, že ho nešťouchl protihráč. 

Fotbalová angažmá Deyversona

Brazilský útočník momentálně hrající v Brazílii to dříve zkoušel i v Evropě. Začínal v Portugalsku, kde hrál za Benficu B a Belenenses. Odtud odešel na půlroční hostování do německého klubu 1.FC Köln. Poté to ještě zkoušel ve španělských týmech Levante a Alavés. Ale to nejlepší ze svého hereckého umění si bezesporu nechal do rodné Brazílie.