Ve Fortuna Vegas na vás čeká devítka nových turnajů!

Pavel-Drahonovsky

Pavel-Drahonovsky

Ve Fortuna Vegas na vás čeká devítka nových turnajů!


Říká se, že nové koště dobře mete. Jestli to platí i u nových turnajů ve Fortuna Vegas Casino, se můžete přesvědčit sami. Spouštíme jich hned devět. A každý z nich je něčím unikátní.

Vícedenní turnaje i takové, se kterými budete v cíli během okamžiku – prostě sprint. To vše rozložené do celého týdne. Zábava tak nikdy nekončí. Týden co týden se rozdělují odměny v hodnotě 330 000 Kč. Který z nich je šitý vám přímo na míru? Který z nich vám sedne?

Fortuna Vegas - turnaje

Zdroj: iFortuna

Od pondělí do pátku není jen pracovní týden, ale i čas, během kterého poběží Turnaj nejhranějších her v českém online casinu Tipsport Vegas. Pět dní v týdnu, 24 hodin denně s legendami jako White King nebo Bonus Joker II. K tomu parádních 50 000 Kč v odměnách.

Pro koho je pět hracích dní málo, může zkusit Ligu výjimečných. Ta jede nonstop celý týden a výjimečné jsou v ní i odměny.

Ty mají hodnotu 100 000 Kč.

Fortuna Vegas - home page

Zdroj: iFortuna

Do sedmi dní je rozložena i Prestižní liga. Proč prestižní? Protože přes týden máte pět šancí na postup do víkendového finále, kde se na 20 hrách utká stovka těch nejlepších. 20 postupujících z každého kvalifikačního dne si to rozdá o deset hlavních cen, každá v hodnotě 5 000 Kč. Zbývajících 90 hráčů si z víkendového finále pak odnese 100 free spinů.

Když zrovna nepostoupíte do finále Fortuna Prestižní ligy, tak je tu ještě Víkendovka. Dva dny plné klasických pecek jako Multi Vegas 81 nebo Simply the Best. Nezní vám to jako fajn konec týdne?

Že pořád čekáš, kdy přijdou na řadu ty kratší turnaje? Máš je mít. Pondělní shon vám zpříjemní Joker mánie, která trvá čtyři hodiny. Stejně jako Ovocné šílenství, které se roztočí každý čtvrtek.

Pořád je to na vás moc dlouhé? Tak jste ideálním adeptem na sprinty. Startovní výstřely zazní každé pondělí, středu a pátek. Je jen na tobě, jestli naskočíš do PodvečerníhoVečerního nebo Nočního sprintu. Případně do všech tří. Pokaždé budeš mít dvě hodiny na to, doběhnout si pro svou výhru. Ta se s pokročilou denní hodinu stupňuje. I když je to sprint, tak ani zde není nutné protnout cílovou pásku jako první – odměny si totiž mezi sebe spravedlivě rozdělí 10 nejlepších.

Fortuna Vegas - logo

Zdroj: iFortuna

Tak do kterého turnaje se pustíte nejdříve ve Fortuna Vegas?

Anebo ještě předtím objevíte Fortuna bonus code?