Fortuna pobočky – otevírací doba a doplňkové služby

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Fortuna pobočky – otevírací doba a doplňkové služby


Sázkovou kancelář Fortuna netřeba představovat (to jsme udělali již v této recenzi). Přestože je v dnešní době drtivá většina sázek podávána v online prostředí, a to buď přímo na webu nebo v aplikaci Fortuna, stále se najdou jedinci, kteří si rádi vsadí v kamenné pobočce. A Fortuna dělá vše pro to, aby tuto tradici udržela. V České republice provozuje téměř 600 kamenných poboček a její síť se neustále rozrůstá. Kromě toho, že si na nich sázkaři mohou podat svůj tiket, vložit či vybrat prostředky, mohou také získat vstupenky na fotbalovou Fortuna ligu a Fortuna národní ligu.

Kde najdu pobočky Fortuny

Podle mapy poboček, která se nachází přímo na webových stránkách společnosti Fortuna, se momentálně na území České republiky nachází 572 kamenných poboček. Na všech z nich je možné podat svůj tiket, provést vklad či výběr, popř. dokončit plnohodnotnou registraci, díky níž získáte nárok na bonus k prvnímu vkladu ve výši až 3 000 Kč! Kromě těchto základních služeb můžete na některých pobočkách získat vstupenky na fotbalová utkání Fortuna ligy a Fortuna národní ligy.

Fortuna provozuje na území ČR téměř 600 kamenných poboček

Otevírací doba jednotlivých poboček se liší. Po kliknutí na obrázek budete přesměrováni přímo na stránky Fortuny, kde si díky interaktivní mapě můžete najít nejbližší pobočku a podívat se na její otevírací dobu. Tu zjistíte tak, že na konkrétní pobočku kliknete. Ona se vám následně zazoomuje a zobrazí se informace s přesnou adresou a otevírací dobou.

Detail konkrétní pobočky

Otevírací doba kamenných poboček Fortuna během svátků

Otevírací doba kamenných poboček se během svátků mění! V případě největších vícedenních svátků, jakými jsou Vánoce či Velikonoce, bývají některé pobočky zavřené úplně nebo mívají speciálně upravenou otevírací dobu. Lišit se může také otevírací během státních svátků.

Otevírací dobu během svátků zjistíte opět jednoduše pomocí webových stránek Fortuny. Před svátky se můžete samozřejmě rovněž informovat u obsluhy kamenné pobočky. Kromě osobní návštěvy můžete na konkrétní pobočku zkusit zavolat a poptat se.

Vstupenky na Fortuna ligu a Fortuna národní ligu

V každém městě, ve kterém se nejvyšší nebo druhá nejvyšší soutěž hrají, provozuje Fortuna kamennou pobočku, kde si můžete vsadit a klidně si vyzvednout lístky na fotbal zdarma. Stačí být ve správný čas na tom správném místě. 

Každý klub ve Fortuna lize nebo FNL má svou vlastní pobočku Fortuny. Většinou je kousek od stadionu nebo v nejbližším obchodním centru (pokud nevíte, jestli je právě vaše oblíbená pobočka ta klubová, podívejte se na seznam níže). A právě tam lze získat vstupenky na nejbližší zápas. 

Vstupní bonus u Fortuny

Jak to funguje? Na každé klubové pobočce jsou 2 dny před zápasem (u sobotního zápasu je to ve čtvrtek) vstupenky na utkání. A mají je tak možnost získat sázkaři, kteří si jako první na dané pobočce vsadí za daných podmínek. Sázet můžete na co chcete.

Podmínky pro získání vstupenek na zápasy F:L:

  • Slavia, Sparta, Bohemians 1905, Plzeň, Ostrava – sázka za 200 Kč = 1 vstupenka na zápas
  • Ostatní týmy – sázka za 200 Kč = 2 vstupenky na zápas

Podmínky pro získání vstupenek na zápasy F:NL:

  • Všechny týmy – sázka za 100 Kč = 2 vstupenky na zápas

Výdej vstupenek je evidovaný. 1 klient může získat na daný zápas a dané kolo max. 2 vstupenky. Přeprodej vstupenek je zakázaný. V případě zjištění porušení těchto podmínek ztratí klient automaticky nárok na získání dalších vstupenek.

Klubové pobočky klubů z Fortuna ligy

Klubové pobočky klubů z Fortuna národní ligy