Fortuna bonus – 300 Kč zdarma + 3 000 Kč k prvnímu vkladu

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Fortuna bonus – 300 Kč zdarma + 3 000 Kč k prvnímu vkladu


Populární česká sázková kancelář Fortuna nabízí svým klientům hned několik Fortuna vstupních bonusů, z nichž nejlepším pro sázkaře je bonus k prvnímu vkladu do výše až 3 000 Kč. Všichni sázkaři, kteří dokončí registraci navíc obdrží 300 Kč do začátku zdarma!

300 Kč za registraci zdarma

Velkým lákadlem pro nové sázkaře je tzv. sázka bez rizika, kterou obdrží za úspěšnou registraci, aniž by museli vkládat své vlastní prostředky. Pro začátečníky jde o ideální příležitost, jak si vyzkoušet kurzové sázení bez nutnosti vynaložit vlastní prostředky. Více informací o bonusech za registraci bez nutnosti vkladu se dozvíte na stránce Sázkové kanceláře – bonusy.

Online registrace z pohodlí domova

Tento druh bonusu se váže k registraci sázkařského konta. Podmínka pro získání bonusu bez nutnosti vkladu je dokončení plnohodnotné registrace sázkařského účtu, jejímž pomyslným finále bývá ověření totožnosti. Ani kvůli tomu však dnes v podstatě nemusíte vstávat od svého počítače, protože vám poslouží bankovní identita.

Založení účtu u Fortuny je velmi jednoduché a rychlé. V registračním formuláři vyplníte osobní údaje jako jméno, datum narození, číslo mobilu a email. Dále si zvolíte své přihlašovací jméno a heslo, s nímž se budete přihlašovat. K tomu si vyberete vstupní bonus (nezapomeňte ho zvolit!), odsouhlasíte podmínky a vše potvrdíte. Následuje ověření emailu (kliknete na odkaz, který vám přijde) a vaše dočasné konto bude založeno.

Po založení dočasného konta následuje druhý krok, v němž musíte ověřit svou identitu a plně aktivovat svůj účet, díky čemuž budete moct využívat všechny výhody a také obdržíte 300 Kč zdarma za dokončení registrace. 

Pro ověření identity máte tři cesty:

  • Pokud jste klientem Monety, Air Bank, České spořitelny, Komerční banky nebo ČSOB, vše zvládnete online opět na webu ve svém hráčském kontě.
  • Můžete také vyrazit do jedné z Fortuna franšíz. Přijďte kdykoliv během otevírací doby. Obsluze stačí předložit doklad totožnosti a máte hotovo.
  • Nově je otevřeno několik poboček, kde po předchozím objednání rovněž můžete ověřit svou identitu. Více info o tomto postupu zde

Ověření identity musíte stihnout do 30 dnů! Po dokončení celého procesu registrace na vás čeká příjemný bonus v podobě 300 Kč, který dostanete zdarma za registraci.

100% vstupní bonus do výše až 3 000 Kč

Fortuna nabízí více druhů vstupních bonusů, ovšem tento je svou výší nejlákavější. Při registraci je důležité mít v poli "Promo kód" vyplněno „VB3000“! Podmínky nejsou nikterak náročné, ovšem o to rychlejší musíte při jejich plnění být, na získání celého bonusu máte totiž jen 14 dní!

Vstupní bonus u Fortuny

Podmínky pro získání bonusu:

  • Bonus se vztahuje pouze na první vklad po aktivaci bonusu.
  • Vklad je nutné uskutečnit do 7 dnů od aktivace bonusu.
  • Pro získání této varianty Vstupního Bonusu je nutné, aby Nový sázející uzavřel u Fortuny sázky v celkové hodnotě pětinásobku součtu Počátečního vkladu a odpovídající výše Vstupního Bonusu.
  • Po uzavření kvalifikačních sázek v hodnotě vašeho bonusu plus vkladu obdržíte 20% z vašeho bonusu = při vkladu 3000 Kč činí hodnota bonusu 3000 Kč, 20 % z této částky pak činí 600 Kč, se kterými budete moci disponovat po uzavření kvalifikačních sázek ve výši 6000 Kč.
  • Co jsou kvalifikační sázky – jsou to uzavřené sázky s minimálním kursem 1.95. Započítávají se kursové sázky i sázky live, sázky přes mobilní telefon i sázky na pobočkách. Platí pro všechny typy sázek.
  • První kvalifikační sázku je nutné uzavřít do 2 dnů od vkladu.
  • Do požadovaného obratu se denně započítávají sázky v hodnotě maximálně 20 % z požadovaného obratu, tj. maximálně 6000 Kč.
  • Sázející musí splnit podmínky bonusu do 14 dnů od přidělení, jinak ztrácí na bonus nárok.
  • Váš bonus vám bude připsán během 24 hodin po splnění požadovaných kritérií.
  • Minimální částka Počátečního vkladu pro přiznání tohoto typu bonusu činí 10 Kč, převedení nižší částky na konto Nového sázejícího nebude pro účely přiznání nároku na tuto variantu Vstupního Bonusu zohledněno.