Eurosport 2 | Sportovní TV kanál

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Eurosport 2 | Sportovní TV kanál


Eurosport je celoevropská sportovní televizní síť provozovaná francouzskou televizní skupinou TF1. Síť kanálů této televizní stanice je dostupná v 59 zemích světa ve 20 jazykových mutacích (včetně české mutace). Eurosport zajišťuje přímé přenosy a záznamy z mnoha sportovních akcí. Satelitní vysílání prvního kanálu bylo poprvé spuštěno dne 5. února 1989. V roce 2005 vznikl druhý program Eurosport 2.

Vstupní bonus u Mr Sloty

Co sledovat na Eurosport 2

Ze sportů je toho na kanálech Eurosportu k vidění opravdu hodně. Nabídce dominují zejména tenis (Australian Open, French Open, Wimbledon, US Open, Turnaj mistrů, ATP turnaje, Laver Cup), cyklistika (Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta, Kolem Flander, Paříž – Roubaix, MS v silniční cyklistice,...), atletika, plavání a snooker.

Síť také hojně přenáší motoristické závody, zimní sporty jako biatlon, alpské lyžování, klasické lyžování, skoky na lyžích, severskou kombinaci či snowboarding a také různé akční a extrémní sporty.

Kromě výše zmíněného se stanice Eurosportu starají o kvalitní přenosy olympijských her

Nenajdeme zde naopak tradičnější kolektivní sporty jako fotbal, hokej, basketbal apod. 

  • Tenis: Všechny Grand Slamy, Turnaj mistrů, turnaje ATP, Laver Cup
  • Cyklistika: Tour de France, Giro d'Italia, Vuelta, Kolem Flander, Paříž – Roubaix, MS v silniční cyklistice,...
  • Atletika: MS i ME v atletice, halové šampionáty, maratony, různé podniky a memoriály,...
  • Motorsport: MS superbiků, Formule E,...
  • Zimní sporty: SP a MS v biatlonu, alpském lyžování, klasickém lyžování, skocích na lyžích, severské kombinaci a snowboardingu

Kde sledovat Eurosport 2

Obě stanice Eurosportu lze sledovat výhradně v placené nabídce operátorů. Možností je hned několik, např. přes satelit, což je možnost dostupná prakticky pro kohokoliv se satelitním talířem a příslušným satelitním přijímačem s odpovídající dekódovací kartou. 

V případě, že ve vašem bydlišti poskytuje služby některý z kabelových nebo IPTV televizních operátorů, můžete si zřídit Eurosport díky nějakému balíčku. Další důležité informace naleznete na stránce Přehled sportovních kanálů.

  • satelitní: T-Mobile SAT TV, Telly
  • kabelová/IPTV: O2 TV, T-Mobile TV, Telly, Vodafone TV