Co očekávat od 20Bet? Vysoké kurzy, pravidelný free bet a spoustu dalších výhod

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Co očekávat od 20Bet? Vysoké kurzy, pravidelný free bet a spoustu dalších výhod


Slyšte! Slyšte! Máme pro vás další skvělou zprávu! Po výborných zkušenostech s 22Bet jsme se rozhodli navázat spolupráci s další sázkovou kanceláří spadající pod majitele TechSolutions Group N.V. Jde o poměrně novou společnost s názvem 20Bet.

Vstupní bonus a pravidelný sobotní free bet

Každý nově registrovaný uživatel má možnost vybrat si jeden ze dvou vstupních bonusů, které 20Bet nabízí. Sázkařům je k dispozici 100% bonus za první vklad do výše 2 500 Kč. V případě, že raději hrajete v online casinu, můžete požádat o bonus ve výši 3 000 Kč, ke kterému dostanete 120 free spins.

Pro získání bonusu postačí, když ho v prvním kroku registrace zakliknete. Jednodušší už to být nemůže. Podmínky pro jeho získání najdete v naší recenzi

Výběr bonusu při registraci

Pokud patříte k bonus hunterům, bude pro vás 20Bet oázou potěšení. Každou sobotu totiž máte možnost získat free bet ve výši až 2 500 Kč. Pro jeho získání stačí pravidelně sázet a v sobotu provést vklad.

Až 97% payout!

Řeč samozřejmě není o průměrném payoutu napříč všemi soutěžemi a trhy. S takto vysokou „výplatou“ se pravidelně setkáme především u hlavních trhů (1X2 či OVER/UNDER) nejvýznamějších fotbalových soutěží, jakými jsou Premier League, LaLiga, Bundesliga apod. Nicméně i to je dobrá známka konkurenceschopnosti. Bookmakeři si dobře uvědomují, že hlavní náběry jsou právě v těchto soutěžích, a tak si nesmí dovolit příliš zaostávat za těmi nejlepšími sázkovými kancelářemi.

Zbylých 99 % kurzové nabídky můžeme z pohledu výše payoutu řadit k průměrné nabídce trhu.

Široká kurzová nabídka

Z nabídky sportů lze sázet v podstatě na vše. Velkou výhodou pro sázkaře je i rozsáhlá nabídka soutěží a turnajů, na které jsou kurzy vypisovány. V 20Bet se nevyhýbají ani velmi okrajovým ligám a turnajům.

Potěšující je rovněž široký výběr vedlejších sázek, jež jsou k jednotlivým utkáním vypisovány. Samozřejmostí jsou i sázky na e-sport.

Na jednu věc si ovšem dávejte pozor! Pokud máte jako výchozí jazyk v sázkové kanceláři nastavenou češtinu, mohou být vypsané sázky trochu zmatečné. Je to právě překladem do češtiny. Aby se vám tedy nestalo, že budete sázet na něco jiného, než ve skutečnosti chcete. 

To stejné, co pro prematch sázení, platí i pro live sázení. Výběr zasahuje od základních běžných sázek až po okrajové a velmi specifické.

Vstupní bonus u 20Bet

Pokud ještě nemáte u sázkové kanceláře 20Bet účet, je nejvyšší čas to změnit. Registrace je intuitivní a zabere maximálně pár minut.