Co je to Sazka karta a Sazka klub?

Společnost Sazka již poměrně dlouho provozuje věrnostní program s názvem Sazka Klub, který vám umožňuje získat spoustu benefitů. Výhra je zde mnohem pravděpodobnější než v losech či loterii. Nedílnou součástí Sazka klubu je Sazka karta. Zjistěte, jak funguje tato obrovská promoakce.

Hezky popořadě…

Sazka klub

Zdroj: sazka.cz

Pavel-Drahonovsky

Pavel-Drahonovsky

Co je to Sazka karta a Sazka klub?

Společnost Sazka již poměrně dlouho provozuje věrnostní program s názvem Sazka Klub, který vám umožňuje získat spoustu benefitů. Výhra je zde mnohem pravděpodobnější než v losech či loterii. Nedílnou součástí Sazka klubu je Sazka karta. Zjistěte, jak funguje tato obrovská promoakce.

Hezky popořadě…

Sazka klub

Zdroj: sazka.cz


Jak vstoupit do Sazka klubu?

Do Sazka klubu se dostanete jednoduše: stačí požádat obsluhu Sazka terminálu, třeba v trafice nebo na čerpací stanici. Zjistěte, které prodejní místo Sazky je vám nejblíže.

Personál vám předá krátký formulář. Po jeho vyplnění obdržíte právě Sazka kartu, a to spolu s instrukcemi, co dělat dál a jak ji aktivovat. Zároveň máte možnost uložit si na kartičku vaše oblíbená čísla. To vám značně zjednoduší sázení. Členství je zcela zdarma. Nemusíte se bát skrytých poplatků.

Kolo štěstí - Sazka

Zdroj: sazka.cz

Jak se přihlásit do Sazka klubu na internetu?

Máte registraci dokončenou? Do Sazka klubu na se přihlásíte na stránkách Sazky: v menu zvolíte „Další služby“ > „Sazka Klub“. Proklikáte se nastavením a vítejte mezi právoplatnými VIP členy!

Jaké výhody nabízí členství v Sazka Klubu?

Vlastnictví Sazka karty přináší spoustu výhod

  • Pravidelné soutěže a jiné akce pouze pro členy Sazka Klubu. Hraje se o hodnotné peněžité, materiální (auto) i jiné (dovolená) ceny. Aktuálně probíhající promoakce najdete zde. Super je, že pro nárok na marketingové akce nemusíte ani hnout prstem. Každý vlastník Sázka karty se automaticky účastní těchto akcí za pouhé přihlášení do klubu.
  • Možnost uložit si oblíbená čísla a sázky u všech loterií. Mátetak možnost sázet na předem zvolená čísla bez vyplňování sázenky. To vám ušetří spoustu času. Stačí obsluze předat vaši Sazka kartu. Pokud si budete chtít dát pauzu od online casina Sazka Hry, hraní loterií pro vás bude díky Sazka kartě pohodlnější!
  • Možnost zdarma si zatočit na Kole štěstí: Aneb extra šance jen pro majitele kartičky. Za každou transakci na terminálu Sazky získáte jedno zatočení zdarma, které musíte využít do 7 dní. Lze vyhrát hotovost až do výše 100 tisíc Kč. Výhra se vám automaticky vyplatí při dalším načtení Sazka karty na terminálu Sazky. Penízky můžete využít na cokoli, třeba na hrací automaty v online casinu Sazka Hry. Pokud vás zajímají online automaty Sazka, přečtěte si náš článek Sazka Hry online automaty.
  • Okamžité upozornění na výhru v jakékoliv loterii. Žádná výhra nad 1 000 Kč vám neunikne. O trefě milionu korun se dozvíte ihned e-mailem či SMSkou.

Mimochodem, u Sazka klubu i Sazka karty, stejně jako u všech produktů Sazka, musíme pochválit vymazlený design.

Sazka karta

Zdroj: sazka.cz

Jak ověřit, zda mám dokončenou registraci v Sazka klubu?

Registrovaný zákazník jste tehdy, pokud jste potvrdili telefonní číslo čtyřmístným PIN kódem, který vám Sazka zaslala v SMS při registraci na prodejním místě, případně pokud jste potvrdili e-mailovou adresu přes odkaz, který vám byl zaslán do e-mailové schránky. Jestliže si nejste jistí, zda máte registraci dokončenou, zadejte číslo Sazka karty zde.

K čemu slouží číslo Sazka karty?

Pokud se chcete přihlásit na stránkách Sazka klubu a využívat jeho výhody, je nutné vždy zadat správné číslo Sázka karty, které najdete na zadní straně Sazka karty, stejně jako vaše telefonní číslo.

Na číslo kartičky se vás mohou zeptat specialisté kontaktního centra, pokud je ohledně svého členství v Sazka Klubu budete kontaktovat.

Co dělat, když mi nevyhovuje plastová Sazka karta?

Nebaví vás nosit Sazka kartu Sazka v peněžence? Nově vám Sazka umožňuje naskenovat klubovou kartu do mobilní aplikace SAZKA.

Je to jednoduché a zvládne to opravdu každý. Stačí mít po ruce chytrý telefon s nainstalovanou aplikací SAZKA a Sazka kartu.

Výhody Sazka klubu

Zdroj: sazka.cz

Jak řešit ztrátu čí zničení Sazka karty?

V tomto případě v menu Sazka Klubu jděte do „Nastavení“ a zablokujte ihned vaši Sazka kartu stisknutím „Zablokovat Sazka kartu“. Pokud se nemůžete přihlásit, kontaktujte obsluhu na prodejních místech s terminály Sazky nebo se obraťte na kontaktní centrum na telefonu 266 12 12 12.
Na prodejním místě u obsluhy terminálu zavolejte na kontaktní centrum Sazky a nechte si vydat náhradní Sazka kartu. Vaše historie, nastavení účtu včetně odměn z Kola štěstí, se převede.

Jak změnit údaje na Sazka kartě?

Každý majitel Sazka karty má možnost kdykoliv po registraci upravit všechny údaje předané v rámci registrace. Údaje můžete snadno změnit po přihlášení v sekci „Nastavení”, kde stačí kliknout na tlačítko „Upravit údaje”. Další možností je změnit údaje přes chat, který naleznete v pravém dolním rohu, nebo telefonicky, na kontaktním centru na telefonu 266 12 12 12.

Není v Sazka kartě nějaký háček?

Se samotnou Sazka kartou žádný problém není. Avšak Sazka klub skýtá jednu, na první pohled nepříliš viditelnou nevýhodu: z tohoto bonusového programu lze profitovat výhradně při sázení přes prodejní místa. To znamená, že je určen pouze  pro hráče loterií a stíracích losů. Při kurzovém sázení (Sazka Bet), hraní online casino her (Sazka hry) ani při stírání eLosů se nelze zapojit do Sazka klubu.