Club Brugy - PSG (15. září, 21:00) - na co vsadit?

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Club Brugy - PSG (15. září, 21:00) - na co vsadit?


Uvidíme konečně útočné trio Mbappé, Neymar, Messi pohromadě? V sobotním ligovém utkání proti Clermontu (výhra 4:0) trenér Pochettino své dva klenoty šetřil a z obávané trojice nastoupil pouze Mbappé. Je tedy pravděpodobné, že dnes vyběhnou všichni tři od začátku. Výkop utkání je naplánován na 21. hodinu.

Liga mistrů 2021/22, zákl. skupina "A": Club Bruggy - PSG

V podání PSG se jednalo zřejmě o nejpovedenější transferové okno v historii fotbalu. Jako volný hráč nepřišel pouze Lionel Messi, ale také nejlepší brankář předešlého EURA Gigi Donnarumma, stoper Sergio Ramos a záložník Georginio Wijnaldum. Bohatý velkoklub si navíc pořídil Danila Pereiru z Porta a Achrafa Hakimiho z Interu Milán. S takovým mančaftem je cíl pro letošní sezónu jasný: vítězství v Lize mistrů. Jejich největší konkurent by měl být jiný bohatý velkoklub Manchester City. A právě s ním změří Pařížané síly už v základní skupině. Čtvrtým do party je německé Lipsko.

Vysokých ambicí svého zaměstnavatele si je dobře vědom také hostující trenér Pochettino. "Víme, že budeme hodnoceni podle našich výsledků až na konci sezóny. A všichni víme, že hlavním cílem je vyhrát Ligu mistrů," povídal. "Je možné, že Chelsea a my jsme možná považováni za největší favority. Jenže třeba londýnský celek posiloval v létě ještě více než PSG," podotkl.

První krok směrem do Petrohradu, kde se bude hrát finále letošního ročníku, musí udělat hráči s Eiffelovkou ve znaku na stadiónu Jana Breydela, kde se jim před dvěma roky podařilo zvítězit 5:0. Jejich fanoušci jistě očekávají podobný výsledek i dnes, ovšem argentinský stratég ve službách PSG je před zápasem opatrný a přehnaným sebevědomím nehýří. "Čeká nás soupeř, který vládne belgickému fotbalu. Často mění svou hru, je fyzicky vyspělý. Musíme ho respektovat."

Při vší úctě ke kvalitám belgického šampiona, dnes večer by to mělo být hlavně o francouzském celku. Ten je po pěti ligových utkáních zatím stoprocentní, a i když mu dnes budou scházet vykartovaní Ángel Di Maria a Idriss Gueye a zranění Barnat, Dagba, Kurzawa, Ramos, Ghabri či Veratti, cokoli jiného než vítězství by znamenalo senzaci.

Vzhledem k útočnému potenciálu obou mužstev, především PSG, se nám líbí sázka na OVER 3.0 gólů, kdy v případě, že padnou přesně 3 góly, se nám vrací vklad.

OVER 3.0 gólů

Vstupní bonus u 22bet