Chcete při sázení zůstat v anonymitě? Zkuste 1xBit

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Chcete při sázení zůstat v anonymitě? Zkuste 1xBit


Rozčiluje vás, že při registraci do sázkové kanceláře musíte zadávat své osobní údaje a nemůžete zůstat v anonymitě? A slyšeli jste již o naší partnerské sázkové kanceláři 1xBit? Její tvůrci vsadili na kryptoměny a s nimi spojenou anonymitu.

Základní informace o 1xBit

Sázková kancelář (recenze zde) a online casino (recenze zde) 1xBit fungují již od roku 2016, a pokud vám název evokuje jméno jiné slavné sázkovky, nepletete se. 1xBit spadá pod řízení firmy 1X Corp N.V., která spravuje i celosvětově známou 1XBet.

Bookmaker 1xBit je populární především u vyznavačů kryptoměn. Společnost vsadila vše na jednu kartu a rozhodla se akceptovat pouze kryptoměny (nejen bitcoin, ale také mnoho dalších altcoinů), díky kterým je hráčům poskytnuta větší anonymita.

O celosvětové popularitě a velkých ambicích 1xBit svědčí mj. i více než 60 jazykových mutací webu (včetně češtiny) či přes 10 tisíc odběratelů na telegramu.

Po kurzové stránce je vše v pořádku. Payout se pohybuje v běžné výši ostatních sázkových kanceláří a v nabídce najdete velký výběr sportovních a e-sportových událostí, a to nejen těch velkých, ale i nižších lig a méně sledovaných soutěží. 

Vstupní bonus u 1xBit

 

Anonymní účet

Velkou předností a slabinou zároveň je relativní anonymita, v níž můžete díky vedení účtu v kryptoměnách a automatické registraci zůstat. Co tím myslíme?

Při registraci vám je systémem automaticky vygenerováno číslo účtu a heslo. Další informace jako třeba jméno, bydliště či datum narození nejsou vyžadovány. Z anonymity můžete celkem snadno vystoupit, stačí např. zadat kontaktní e-mail, není to však povinné. Účet je navíc veden v kryptoměnách, takže transakce probíhají přes některý ze způsobů podporující anonymitu.

S kryptosvětem souvisí i vyšší ochrana a zabezpečení dat. U 1xBit tomu jdou naproti dvoufázovým ověřením (najdete v sekci "Můj účet" v kategorii "Bezpečnost").

V případě, že si nenecháte své přihlašovací údaje zaslat na mail, si je musíte zapamatovat a nejlépe také uložit/napsat na bezpečné místo. A proč v souvislosti s anonymitou používáme adjektivum relativní? Jde o to, že každý uživatel internetu po sobě zanechává nějakou stopu, jako např. IP adresu vašeho zařízení, adresu vašich bitcoinů apod. I s tím lze však něco udělat.