Chcete podpořit české fotbalisty ve Švédsku? Zítra začne předprodej vstupenek

Roman Mráz

Roman Mráz

Chcete podpořit české fotbalisty ve Švédsku? Zítra začne předprodej vstupenek


Českou fotbalovou reprezentaci čeká za měsíc ve Švédsku klíčové utkání v baráži o Mistrovství světa 2022 v Kataru. Fanoušci, kteří budou chtít podpořit české fotbalisty přímo na stadionu v Solně, si mohou zajistit vstupenky již zítra 23. února od 12:00.

Vstupenky lze zakoupit pouze online

Vstupenky na barážové utkání proti Švédsku budou k dispozici jen přes internetový portál www.vstupenkyfotbal.cz. Jejich předprodej začne 23. února od 12:00 a skončí 18. března, nebo ve chvíli, kdy budou vyprodané. Na stadionu v Solně, kde se bude baráž hrát, už fanoušek lístky oficiálně nekoupí.

Cena vstupenek pro české fanoušky je 1 100 kč a limit je maximálně čtyři vstupenky pro jednoho kupujícího. Lístky by českým fotbalovým příznivcům měli přijít do pěti dnů od uhrazení částky. 

zdroj: wikimedia.org

Friends Arena je moderním stánkem

Barážové utkání proti Švédsku se bude hrát 24. března od 20:45 ve víceúčelové Friends Arena v Solně, ležící nedaleko Stockholmu. Arena byla postavena v roce 2012 a náklady na její výstavbu dosáhly zhruba 300 mil. euro. Friends Arena je domovským stadionem pro fotbalový celek tým AIK Stockholm i švédskou fotbalovou reprezentaci. Kapacita arény je při fotbalových zápasech 50 653 diváků, na koncerty se může přijít podívat ještě o 15 tisíc návštevníků více.

Pokud v tomto utkání česká fotbalová reprezentace uspěje, postoupí do finále baráže proti lepšímu z dvojice Rusko - Polsko. I v tomto případě by se hrálo pouze jedno střetnutí a čeští fotbalisté by opět museli vycestovat ven. Posledním MS na kterém se česká fotbalová reprezentace ukázala, bylo MS v Německu v roce 2006. Tehdy skončilo Česko pod vedením Karla Brücknera už v základní skupině.