Češi jsou blízko velkému úspěchu v PUBG

Češi jsou blízko velkému úspěchu v PUBG


První velký turnaj ve hře Playerunknown’s Battleground tohoto roku je ve své polovině. Mezi evropskou špičkou se prosazují také české barvy.

Team Liquid, Natus Vincere a FaZe Clan. To jsou celosvětově největší hvězdné týmy, které se probíhající PUBG Continental Series 6: Europe účastní.

A proti nim stojí čeští zástupci. Za tým Skade, který po polovině odehraných mapách drží 9. místo, nastupují borci Matěj „Nowikk“ Krmela a Miloslav „PiXeL1K“ Feik.

Třetím do počtu je Vojtěch „Double“ Ptáček, který momentálně hájí tým Thunder. Vojtovu týmu se první polovina moc nevydařila a ze 16 zúčastněných si prozatím drží 14. místo.

Česká republika má v turnaji ovšem ještě jednu stopu.

PCS 6 tabulka po prvním týdnu

Entropiq si jdou pro titul

Týmem na průběžném prvním místě je chorvatsko-srbská čtveřice, která nastupuje za český klub Entropiq. Před začátkem druhé poloviny turnaje navíc drží výrazný náskok 51 bodů nad druhými FaZe.

Pokud se týmu Entropiq podaří svůj náskok udržet, bude to pro české PUBG ohromná událost, nehledě na to, že samotní hráči českého původu nejsou.

Vítěz turnaje se díky obdrženým bodům výrazně přiblíží účasti v PUBG Global Championship 2022, což je obdoba mistrovství světa.

Samozřejmě nesmíme zapomenout také na bohaté finanční odměny. Hráči bojují o celkem 250 000 $, tedy necelých 6 milionů korun.

Vítězný skvadra si přijde na 60 000 $. Na finanční prémii si přijdou také například nejlepší hráči turnaje a podobně.

Druhá polovina turnaje se odehraje již dnes od pátku do neděle. Každý den se odehraje 5 map a začíná se vždy v 19:00.

Živý přenos z celého turnaje sledujte na oficiálním kanále na Twitchi.