Bundesliga v TV | Bundesliga v televizi – sezóna 2022/23

Luboš Přibyl

Luboš Přibyl

Bundesliga v TV | Bundesliga v televizi – sezóna 2022/23


Německá fotbalová Bundesliga patří mezi nejkvalitnější fotbalové soutěže na světě. V Evropě se společně s anglickou, španělskou, italskou a francouzskou nejvyšší soutěží řadí mezi TOP 5! Není proto divu, že je o přímé televizní přenosy z Bundesligy zájem i mezi českými diváky. Poradíme vám, na jakých kanálech je v Česku Bundesliga dostupná.

Vstupní bonus u 22Bet

Kde sledovat Bundesligu živě

Televizní práva na fotbalovou Bundesligu pro sezónu 2022/23 vlastní v České republice sportovní kanály TV Novy, konkrétně Nova Sport 3 a Nova Sport 4. Kromě nich se dva sobotní zápasy objeví také na obrazovkách Premier Sport 1. O tom, kde tyto sportovní stanice můžete naladit, píšeme na stránce Přehled sportovních kanálů, tak ji neváhejte navštívit.

Díky programu Bundesligy, který je nejčastěji rozdělen do tří hracích dnů a různých hracích časů, má český fanoušek možnost sledovat většinu utkání (většinou se do programu vejde 6 utkání z 9).

Kromě přímých přenosů jsou k dispozici i záznamy utkání, které vyplňují vysílání obou stanic během týdne. Mimo fotbalová utkání je program Novy Sport 3 a Novy Sport 4 bohatý také na různé magazíny věnované německé nejvyšší soutěži.

V případě, že si nechcete zřizovat placené kanály, se můžete obrátit na své oblíbené sázkové kanceláře, protože některé z nich mají zápasy z Bundesligy ve své nabídce online streamů. Pro větší přehled navštivte stránku Sázkové kanceláře nabízející live stream.

Přehled českých televizních stanic vlastnících práva na Bundesligu

           
   Volně šířítelné stanice  Placené TV stanice  Internetové televize   Streamy sázk. kanceláří
 
   –   Nova Sport 3  –   TV Tipsport  
      Nova Sport 4     TV Chance  
      Premier Sport 1     Fortuna TV  
           

 

Jak vidno, tak vysílací práva na německou Bundesligu vlastní pro sezónu 2022/23 kanály spadající pod Novu a Premier Sport1. Je jen na vás, kterou možnost si vyberete – zda se spokojíte se streamy v sázkových kancelářích nebo si zaplatíte pár stovek měsíčně a zakoupíte televizi, na níž sportovní kanály Nova Sport 3 a Nova Sport 4 naladíte.