oskar a STYKO v kvalifikaci na RIO 2020

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

oskar a STYKO v kvalifikaci na RIO 2020


Sledujte živý přenos a vsaďte si na uzavřenou kvalifikaci na Europe Minor Championship - Rio 2020, ve které budou o postup bojovat i naši reprezentanti.

Dnes a zítra probíhá uzavřená evropská kvalifikace na Counter Strike: Global Offensive Europe Minor Championship - Rio 2020. Z celkem 16 týmů postoupí celá polovina do hlavního turnaje, ve kterém se bude hrát o 50 000 $ a hlavně o dvě místa na ESL One: Rio 2020 o 1 milion dolarů.

Mezi šestnáctkou nechybí ani jeden český a jeden slovenský reprezentant. Ti navíc dříve úspěšně nastupovali po stejném boku v mousesports.

Tomáš „oskar“ Šťastný nastupuje za německé Sprout a Martin „STYKO“ Styk za švédské GODSENT. První jmenovaný se v prvním kole utká proti týmu Complexity (ti v kvalifikaci vystřídali MAD Lions) a Martin si to rozdá proti Copenhagen Flames. Bookmakeři věří spíše Martinovým GODSENT, pokud se ovšem podaří postoupit oběma „našim“ zástupcům, v dalším kole si to rozdají mezi sebou o přímý postup.

Případná prohra ještě nic neznamená, jelikož má každý tým nárok na jednu opravu.

Na celou kvalifikaci si můžete samozřejmě také vsadit, přičemž zajímavé kurzy nabízí například náš nejnovější partner, sázková kancelář 22Bet.

kurzy na esl rio 2020

Oba zmíněné borce můžete sledovat od 15.00.