Kde a jak vybrat výhru na Tipsportu?

Zajímá vás, jakým způsobem se dají vybírat výhry u sázkové kanceláře Tipsport? Přesně na toto téma se zaměříme v dnešním článku.

Zdeněk Utrhlička

Zdeněk Utrhlička

Kde a jak vybrat výhru na Tipsportu?

Zajímá vás, jakým způsobem se dají vybírat výhry u sázkové kanceláře Tipsport? Přesně na toto téma se zaměříme v dnešním článku.


Kde a jak vybrat výhru u Tipsportu?

Výběr výhry na Tipsportu, jedné z předních sázkových kanceláří v České republice, je možný několika způsoby:

  1. Výběr na Účet (Bankovní Převod):

    • Můžete přidat IBAN (respektive číslo) vašeho bankovního účtu do systému Tipsport a výhra vám bude poslána přímo na váš bankovní účet, a to běžně do druhého dne od zadání pokynu.
  2. Výběr na Skrill:

    • Výhru si můžete nechat poslat na váš Skrill účet. Stačí vyplnit váš e-mail, částku a přihlašovací heslo.
  3. Výběr na Pobočce Tipsportu:

    • Výhru si můžete nechat vyplatit na nejbližší pobočce Tipsportu. Zadejte požadavek na výplatu výhry přes pobočku, vypište požadovanou částku a vaše přihlašovací heslo, a zastavte se pro výhru na pobočce. Myslete na to, že maximální možný výběr na pobočce činí 5000 CZK každých 24 hodin.
  4. Výběr přes Paysafecard:

    • Stejně jako dotaci můžete si přes Paysafecard nechat vyplatit i vaši výhru. Informace o limitech transakce najdete v tabulce na stránce Tipsport.cz.

Zapojte se do sázkařské soutěže u WeltBet o 200 €

Nenechte si ujít náš podcast o sázení a sportu

Moderátor a expert na sázení v jedné osobě paulrockseek vás provede naším podcastem s názvem Svět zdravých a úspěšných hráčů, kde vyzpovídá celou řadu zajímavých hostů. Pokud nechcete přijít o žádné novinky, odebírejte podcast na platformě Youtube!

Sledujte nás na sociálních sítích

Pokud chcete mít přístup k novým informacím, článkům a videím jako první, tak nás sledujte také na Facebooku, Instagramu a TikToku! 

Facebook Instagram TikTok


Staňte se členy naší komunity na Facebooku

Přihlaste se do naší skupiny "Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu" a mějte přístup ke všem novinkám ze světa sázení, sdílejte s ostatními členy vaše zkušenosti a pomáhejte si navzájem!

Pomáháme si v sázení - sazeni.online.eu